Επιστροφή στις ΗΠΑ για τον πρόεδρο

Ολοκληρώθηκε και αυτός ο κύκλος παρουσίας του Τομ Παπαδόπουλου κοντά στην ομάδα.

Με ένα ψήγμα αναθάρρησης ολοκληρώθηκε αυτός ο κύκλος παρουσίας του Τομ Παπαδόπουλου στη Θεσσαλονίκη, δίπλα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ηρακλή και μέσα στη διαχείριση των ανοικτών ζητημάτων της ΠΑΕ.

Ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας επιστρέφει, πλέον, στη βάση του στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, έχοντας υποστεί όλη τη ψυχική ταλαιπωρία των αλλεπάλληλων ανεπιτυχών αποτελεσμάτων του τελευταίου χρονικού διαστήματος, έχοντας ωστόσο εισπράξει ένα πρώτο δείγμα θετικής αναστροφής, μέσα από την εικόνα της αναμέτρησης με τη Σπάρτη.

Όπως τόνισε προς τους διοικητικούς συνεργάτες του, πιστεύει ότι η ομάδα – έστω και καθυστερημένα – θα βρει τον δρόμο της και επεσήμανε ότι δεν χάνει την αισιοδοξία του, καθώς το πρωτάθλημα έχει πολύ μεγάλη πορεία μέχρι την ολοκλήρωσή του.

Προγραμματίζει νέα έλευσή του στο προσεχές χρονικό διάστημα, ενώ θα βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους συνεργάτες του στη Μίκρα, για όλα τα ζητήματα της ομάδας, αλλά και της ΠΑΕ.

Όσον αφορά στα της «κυανόλευκης» ποδοσφαιρικής εταιρίας, θα βρίσκεται σε «ανοιχτή γραμμή» με τον Εκτελεστικό Σύμβουλο της ΠΑΕ και στενό συνεργάτη του, Παναγιώτη Λεωνταρά, ενώ για τα του ποδοσφαιρικού τμήματος θα έχει επικοινωνία με τον διοικητικό υπεύθυνο του αγωνιστικού τομέα, Ηλία Θεοδωρίδη, ο οποίος επιστρέφει από το εξωτερικό αύριο, Τρίτη 27/11 και αναλαμβάνει και επισήμως δράση.

 

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top