Τα λόγια έχουν στερέψει… (Ηρακλής – Σπάρτη στις 15:00)…

Απόπειρα να σταματήσουν την κατηφορική πορεία, που τους έχει παρασύρει, θα καταβάλλουν σήμερα οι «κυανόλευκοι»…

Με τις ελπίδες όλων στον Ηρακλή να έλθει η ανάκαμψη να έχουν στερέψει από τον πρόσφατο αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας, η ίδια η ομάδα καλείται να αποδείξει ότι διατηρεί τις δικές της για θετικότερη πορεία στη συνέχεια.

Τούτη τη φορά ο αντίπαλος είναι η Σπάρτη, την οποία ο Ημίθεος υποδέχεται στο Καυτανζόγλειο, χωρίς ωστόσο η περιορισμένη – θεωρητικά – δυναμικότητα των Λακώνων να επιτρέπει περιθώρια βεβαιότητας για τη νίκη, υπό τις συνθήκες, που έχει διαμορφώσει η αγωνιστική κατάσταση των ίδιων των γηπεδούχων.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα επιχειρήσει εκ νέου κάποιες μεταβολές στο βασικό σχήμα, το οποίο θα παρατάξει, ευελπιστώντας ότι – κάποια στιγμή – θα «του βγει» και η ομάδα θα πάρει την πολυπόθητη νίκη, από την οποία απέχει επί τόσο καιρό.

Ο 42χρονος κόουτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Πέτρο Κανακούδη και Γιώργο Κούσα, ενώ επανέρχεται από τιμωρία ο Χουσεΐν Μουμίν και από τραυματισμό ο Τάι (για τον τελευταίο σήμερα θα κριθεί αν θα συμπεριληφθεί και στην τελική 18άδα).

Οι «19», που έχει στη διάθεσή του ο Ελευθερόπουλος είναι οι:

Δημήτρης Γρηγοριάδης, Παναγιώτης Βοσνιάδης, Χουσεΐν Μουμίν, Δημήτρης Στάμου, Νίκος Ζιαμπάρης, Χρήστος Κουκόλης, Στράτος Χιντζίδης, Δημήτρης Κουτρομάνος, Κώστας Παναγιωτούδης, Φώτης Γεωργίου, Νίκος Καλτσάς, Γιάννης Πασάς, Μάρκος Ντούνης, Δημήτρης Χασομέρης, Σίλβα Κλέιτον, Εμανουέλ Περόνε, Χρήστος Ρόβας, Κώστας Μενδρινός, Ιμπέρε Λινάρες Ταϊανάν (Τάι).

Η αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της Football League μεταξύ Ηρακλή και Σπάρτης, στο Καυτανζόγλειο, θα αρχίσει στις 15:00 και ΔΕΝ θα καλυφθεί τηλεοπτικά. Η BlueArena  θα σας μεταφέρει αναλυτικά την εξέλιξή της, μέσω “live” ενημέρωσης.

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top