Πιεσμένος και γεμάτος προβλήματα, κόντρα στην Κομοτηνή (19:00)

Με σημαντικούς τραυματίες και τα κακά αποτελέσματα των προηγούμενων αγωνιστικών να τον βαραίνουν, θα παλέψει απέναντι στους Θρακιώτες ο Ηρακλής.

Βόλει, Ηρακλής

Η σκληρή πραγματικότητα των τεσσάρων ντέρμπι, που προηγήθηκαν και από τα οποία βγήκε εξ ολοκλήρου ηττημένος, έχει αφήσει τα σημάδια της στον βολεϊκό Ηρακλή, καθώς ο προβληματισμός δεν λείπει από την ομάδα, όπως και η αίσθηση ότι, πλέον, άρχισε να παίζει με την πλάτη στον τοίχο, σε βαθμολογικό επίπεδο.

Σήμερα το απόγευμα καλείται να δώσει άλλη μια μάχη, επιστρέφοντας στη Θράκη, μετά την ανεπιτυχή έκβαση της αναμέτρησης με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης την περασμένη Τετάρτη, αυτήν τη φορά για να αντιμετωπίσει την ΑΕ Κομοτηνής, σε μία δύσκολη αναμέτρηση.

Μία αναμέτρηση, η οποία γίνεται ακόμη πιο δύσκολη, αν αναλογιστεί κανείς ότι στα προβλήματα τραυματισμών, πέραν αυτού του Βασίλη Μούχλια, που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, προστέθηκαν και τα προβλήματα του Κώστα Προύσαλη και του Θανάση Ντίνα, οι οποίοι υποφέρουν από τη μέση τους, αλλά και του Κλίντι, που είναι τραυματίας στο δεξί πόδι…

Ουσιαστικά, ο Γιάννης Ορφανός θα γνωρίζει ποιους μπορεί να χρησιμοποιήσει, μόλις λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση, με το ενδεχόμενο βασικότατων απουσιών να είναι σημαντικό.

Ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας έδωσε το στίγμα της σημερινής προσπάθειας στην Κομοτηνή, σημειώνοντας:

«Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο. Βλέπουμε ότι χάνουμε συνέχεια έστω κι αν παίρνουμε κάποιους βαθμούς. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε αν έχουμε κάποια προβλήματα ή κάτι μας φταίει πάντα. Πάμε να κάνουμε μια αρχή, να ξεκινήσουμε να κερδίζουμε, δεν έχει σημασία αν είχαμε δύσκολο πρόγραμμα, μετακινήσεις ή τραυματισμούς, πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς, η ομάδα έχει δυνατότητές αλλά δεν αρκεί μόνο στα λόγια πρέπει να το κάνουμε και μέσα στο γήπεδο επιτέλους και νομίζω πως είναι ο μοναδικός σκοπός που ξεκινάμε να πάμε στην Κομοτηνή».

Από την άλλη πλευρά, ο ακραίος των γηπεδούχων, Γιάννης Καβαρατζής, υπογράμμισε:

«Ρίχνουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Είναι ένα παιχνίδι με αντίπαλο που είναι κοντά στα δικά μας στάνταρ. Μετά από αρκετό καιρό επιστρέφουμε και πάλι στην έδρα μας με δράση σε έναν αγώνα με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Με την δύναμη που μας δίνει η έδρα μας πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε την νίκη. Το σίγουρο είναι πως και αυτή τη φορά θα παλέψουμε για το καλύτερο και για την καλύτερη συγκομιδή πόντων και βαθμών».

Ο αγώνας ΑΕ Κομοτηνής – Ηρακλή θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο 2ου Λυκείου Κομοτηνής, στις 19:00, ΔΕΝ θα καλυφθεί τηλεοπτικά, ενώ η BlueArena θα σας μεταφέρει την εξέλιξή του, μέσω “live” ενημέρωσης.

 

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Οι εποχές της δυσφήμισης χωρίς αποδείξεις, πέρασαν ανεπιστρεπτί!”

Βόλει

Back to Top