Δόβελος στη BlueArena: «Καταφανέστατο οφσάιντ»! (vid)

Ο καθηγητής διαιτησίας, Γιάννης Δόβελος, απόλυτος για τη δίκαιη ακύρωση του γκολ από τον βοηθό Τριαντάφυλλο και την αδικαιολόγητη κατακύρωση από τον διαιτητή Κατσικογιάννη, κάνοντας λόγο για καταφανέστατη συμμετοχή στη φάση του Μαυριά, που ήταν σε θέση οφσάιντ!

Ο Ηρακλής εξακολουθεί να είναι κάκιστος, όμως έχει «4 στα 4» στις κακές εις βάρος του διαιτητικές παρουσίες στις μέχρι τώρα αναμετρήσεις του στο πρωτάθλημα.

Η BlueArena επικοινώνησε με τον καθηγητή διαιτησίας, Γιάννη Δόβελο, ζητώντας την εκτίμησή του για τη φάση του γκολ, η οποία έκρινε τον αγώνα της Αγυιάς, για να εισπράξει την κατηγορηματική θέση του ότι δεν έπρεπε να μετρήσει.

Ο κ. Δόβελος μας εξήγησε:

«Ο παίκτης, που είναι οφσάιντ έχει συμμετοχή στη φάση. Επιχειρεί να βρει τη μπάλα και να σκοράρει, κινείται σαφώς και ξεκάθαρα προς τη μπάλα και, απλώς, τον προλαβαίνει ο συμπαίκτης του, ο οποίος δεν είναι οφσάιντ.

Πολύ ορθώς ακύρωσε το γκολ ο βοηθός, απόφαση, την οποία – αρχικώς – απεδέχθη ο διαιτητής, ωστόσο, φαίνεται ότι από την ενδοεπικοινωνία με τον 4ο  έλαβε τη λάθος απόφαση να κατακυρώσει το τέρμα. Υπάρχει καθαρός επηρεασμός της φάσης από τον εκτεθειμένο ποδοσφαιριστή.

Στον αγώνα Λάρισα – ΠΑΣ Γιάννινα στη Super League, στο δεύτερο γκολ των γηπεδούχων, το οποίο μέτρησε, ο σκόρερ βρισκόταν σε κανονική θέση, όμως υπήρχε άλλος παίκτης οφσάιντ, ο οποίος είχε πολύ λιγότερη συμμετοχή και βρισκόταν πιο μακριά από τη φάση, σε σχέση με τον αντίστοιχο παίκτη της Παναχαϊκής. Κι όμως, ο παρατηρητής διαιτησίας παρέπεμψε τον βοηθό, διότι δεν ακύρωσε ως οφσάιντ το γκολ!», μας εξήγησε ο Γιάννης Δόβελος, χαρακτηριστικά…

Η φάση του γκολ, που ΔΕΝ έπρεπε να μετρήσει:

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top