«Σκάναραν» Μπενφίκα, Παφιακό και… ΑΕΚ

«Φουλ της κατασκοπείας» στο «κυανόλευκο» βόλεϊ, ενόψει Challenge Cup, αλλά και της μάχης στο Μετς…

Βόλει, Ηρακλής

Πολλή δουλειά, εκτός προγράμματος προπονήσεων, τις τελευταίες μέρες για τον Γιάννη Ορφανό και στον άμεσο τεχνικό συνεργάτη του, Στέφανο Νανά.

Το τεχνικό επιτελείο των «κυανολεύκων» έχει «ακτινογραφήσει» τις προσεχείς αντιπάλους της ομάδας στο Challenge Cup, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στη μελέτη της Μπενφίκα, η οποία φαντάζει φαβορί, μετά το 3-0 της νίκης της στο πρώτο παιχνίδι επί του Παφιακού.

Παράλληλα, όμως, έχει γίνει η απαραίτητη συλλογή πληροφοριών από την τεχνική ηγεσία του Ημίθεου και για την κυπριακή ομάδα, καθώς επιθυμούν να είναι καλυμμένοι για όλα τα ενδεχόμενα.

Όσο θα πλησιάζουν οι μέρες για την πρώτη ευρωπαϊκή μάχη (μετά από πολλές αγωνιστικές σεζόν ευρωπαϊκής απουσίας) για τον Ηρακλή και όταν θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά ο αντίπαλος, η «κατασκοπεία» θα ενταθεί και θα περάσει σε επίπεδο λεπτομερειών, ώστε ο «Γηραιός» να εμφανιστεί στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις απολύτως προετοιμασμένος σε τακτικό επίπεδο.

Παράλληλα, το coaching staff  της ομάδας έχει μελετήσει διεξοδικά τον αυριανό αντίπαλο για το πρωτάθλημα της Volley League, την ΑΕΚ, την οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας, στο Κλειστό του Μετς.

Η εκτίμηση, η οποία υπάρχει, είναι ότι πρόκειται για ένα ιδιαιτέρως δυνατό και ενθουσιώδες – ιδίως στην έδρα του – αγωνιστικό σύνολο και σε καμία περίπτωση δεν παραπλανά η πρόσφατη ήττα των «κιτρινόμαυρων» στην Κομοτηνή, καθώς διαθέτουν έμπειρους και ικανούς παίκτες, έχοντας δημιουργήσει ομάδα με στόχο τα υψηλά κλιμάκια του βαθμολογικού πίνακα.

 

 

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Οι εποχές της δυσφήμισης χωρίς αποδείξεις, πέρασαν ανεπιστρεπτί!”

Βόλει

Back to Top