Σύντομα, οι διαιτητές θα πάρουν το μήνυμα…

Κωτούλας και Βλάχος έστειλαν ήδη το δικό τους, στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Football League και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τη Μίκρα, παρά την εσωστρέφεια των ημερών…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Απολύτως φυσιολογικό, έντιμο και αξιοπρεπές για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή και όλο το περιβάλλον του, το να ενδοσκοπεί και να αναζητά ευθύνες και λύσεις στο εσωτερικό του, αυτό το διάστημα. Δίχως να αποτινάσσει τη βάσανο των ευθυνών, προβάλλοντας εύκολες και βολικές δικαιολογίες.

Επειδή, όμως – κάποια στιγμή – η ενδοσκόπηση ολοκληρώνεται και επειδή οι δύο πρώτες αγωνιστικές παρουσίες της ομάδας στη φετινή Football League έχουν ήδη καταγραφεί ιστορικά, στη Μίκρα δεν πέρασε απαρατήρητη η συμπεριφορά και η στάση του διαιτητικού παράγοντα στη μέχρι σήμερα – σύντομη – «κυανόλευκη» διαδρομή.

Στην αναμέτρηση με τον Ηρόδοτο, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, σε έναν αγώνα, με κεντρικό χαρακτηριστικό την ευρεία διαφορά δυναμικής μεταξύ των δύο αντιπάλων, βρέθηκε ο βοηθός Κωτούλας να ακυρώσει – άνευ λόγου και αιτίας – δύο «κρυστάλλινα» γκολ του «Γηραιού», που πέτυχαν Περόνε και Ζιαμπάρης.

Στην Κέρκυρα, μπορεί η αγανάκτηση και η ένταση στο εσωτερικό του Ημίθεου να έφερε το όλο θέμα σε δευτερεύον πλάνο, αλλά σημειώθηκε μία κάκιστη διαιτητική παρουσία, με πρωταγωνιστική τον 27χρονο Αντώνη Βλάχο από τον σύνδεσμο Ανατολικής Αττικής…

Ο νεαρός διαιτητής αντιμετώπισε την μακράν μεγαλύτερη ομάδα στην κατηγορία και μία εκ των καθιερωμένα κορυφαίων του ελληνικού ποδοσφαίρου, ωσάν ομάδα μιας… γειτονιάς, που πήγε να παίξει στο νησί του Ιονίου.

Απίστευτα ανισοβαρής καταμερισμός στον πειθαρχικό έλεγχο, με την παραμικρή επαφή να καταλογίζεται ως φάουλ υπέρ των γηπεδούχων και να συνοδεύεται – απαραιτήτως – από κίτρινη κάρτα, ενώ για να συμβεί το ίδιο και για την άλλη πλευρά θα έπρεπε να … χυθεί αίμα…

Τη στιγμή, μάλιστα, κατά την οποία οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι, οι οποίοι είχαν τον παθητικό ρόλο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Με συνέπεια, την απόλυτη αποθράσυνσή τους, και την… αυτόβουλη διακοπή επίθεσης του Ηρακλή στις καθυστερήσεις, με… «ντου» του ιατρικού επιτελείου τους στον αγωνιστικό χώρο.

Όλα αυτά έχουν καταγραφεί από τον επίσημο «Γηραιό» και το «μήνυμα» έχει ληφθεί. Μάλιστα και η πλευρά της ομάδας, λίαν συντόμως, θα στείλει το δικό της «μήνυμα» εκεί που πρέπει, ώστε όλοι να αντιληφθούν ότι με τον Ηρακλή και την επένδυση, η οποία εξελίσσεται στην ΠΑΕ, δεν μπορεί να παίζει κανείς, είτε επειδή… «οπαδίζει», μολονότι εντάχθηκε και λειτουργεί στον χώρο της διαιτησίας, είτε επειδή είναι… «πιτσιρικάς» και φιλοδοξεί να κάνει τα… «γλυκά μάτια» στο νέο ποδοσφαιρικό σύστημα…

Θα σέβεστε…

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top