Με διπλό στόχο στην Κέρκυρα (15:00)

Για το αποτέλεσμα, που θα του δώσει πλεονέκτημα κόντρα σε συνδιεκδικητή της ανόδου, αλλά και θα βοηθήσει στην επαναφορά της ηρεμίας στο «κυανόλευκο» περιβάλλον.

Ο Ηρακλής συγκρούεται με την Κέρκυρα στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού, σε μία αναμέτρηση, η οποία απέκτησε επιπρόσθετα χαρακτηριστικά, τα οποία δεν έχουν να κάνουν μόνο με τον αντικειμενικό στόχο του πρωταθλητισμού.

Ουσιαστικά, ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα στην αναμέτρηση του απομεσήμερου στο νησί των Φαιάκων, θα λειτουργήσει ευεργετικά, ως προς την επαναφορά της ηρεμίας στο περιβάλλον της ομάδας, καθώς ο κόσμος της βρίσκεται σε αναβρασμό μετά το «ιστορικό χαμηλό», που κατέγραψε η ντροπιαστική ήττα από τον Ατρόμητο για το κύπελλο.

Παράλληλα, βεβαίως, υπάρχει και ο θεμελιώδης στόχος του να αποκτηθεί πλεονέκτημα έναντι ενός αντιπάλου, ο οποίος προορίζεται για τον ίδιο στόχο με αυτόν του Ημίθεου και – οπωσδήποτε – μία νίκη μέσα στο σπίτι του, συνιστά σημαντικό προβάδισμα.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης θα επανέλθει στις βασικές επιλογές ενδεκάδας, τις οποίες χρησιμοποίησε στην πρεμιέρα με τον Ηρόδοτο, με μόνη πιθανή αλλαγή – χωρίς να είναι και βέβαιη – την προσθήκη του Στράτου Χιντζίδη, ως κλασική λύση στο αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς δεν ήταν διαθέσιμος την πρώτη αγωνιστική.

Οι «18» που έχει να διαχειριστεί ο κόουτς του Ηρακλή στη σημερινή αναμέτρηση, είναι οι:

Παναγιώτης Βοσνιάδης, Δημήτρης Γρηγοριάδης, Στράτος Χιντζίδης, Δημήτρης Κουτρομάνος, Γιώργος Κούσας, Χρήστος Κουκόλης, Νίκος Ζιαμπάρης, Χουσεΐν Μουμίν, Νίκος Καλτσάς, Κώστας Παναγιωτούδης, Κώστας Μενδρινός, Τάι, Γιάννης Πασάς, Μάρκος Ντούνης, Δημήτρης Χασομέρης, Κλέιτον, Χρήστος Ρόβας, Εμανουέλ Περόνε.

Ο αγώνας, ο οποίος θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ Κέρκυρας, θα αρχίσει στις 15:00 και θα μεταδοθεί «ζωντανά» από την ΕΡΤ3.

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top