Προσέγγιση με Βαγγέλη Ζιάγκο

Ο 42χρονος Γιαννιώτης κόουτς εξετάζει την προοπτική αποχώρησης από τον ΑΠΟΕΛ για να έρθει στο Ιβανώφειο.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ο Φώτης Τακιανός φαίνεται ότι δεν είναι δυνατόν να αποδεσμευτεί από τη συνεργασία του με τον Απόλλωνα Λεμεσού, με τους παράγοντες του Ηρακλή να στρέφονται στην περίπτωση ενός άλλου κόουτς από την Ελλάδα, ο οποίος – επίσης – κοουτσάρει ομάδα του κυπριακού πρωταθλήματος και αυτός είναι ο Βαγγέλης Ζιάγκος.

Ο Γιαννιώτης τεχνικός είναι θετικός ως προς το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει τον ΑΠΟΕΛ, στον οποίο εργάζεται και να έρθει στη Θεσσαλονίκη και στον πάγκο του Ημίθεου και αυτό που απομένει είναι η επίτευξη οριστικής συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Ίσως κάτι τέτοιο να συμβεί απόψε ή αύριο, ώστε να προλάβει να κοουτσάρει την ομάδα στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πάτρας το Σάββατο.

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος είναι 42 χρονών, γεννημένος στις 14 Μαρτίου του 1976 και ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2011 από τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης. Το καλοκαίρι του 2012 πήγε στην ΑΕΚ και αποχώρησε το Νοέμβριο του 2014. Ακολούθως, εργάστηκε στη Δόξα Λευκάδας (14/15), στον Πανιώνιο (15/16) και στη λιβανέζικη πρωταθλήτρια Αλ Ριάντι, ως βοηθός προπονητής (16/17). Τον Οκτώβριο του 2017 επέστρεψε στον Πανιώνιο και αποχώρησε τον Απρίλιο του 2018, ενώ από την αρχή της σεζόν είναι κόουτς του ΑΠΟΕΛ.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top