Μακροπρόθεσμη προοπτική το γήπεδο

Ο μεγαλομέτοχος ξεκαθαρίζει ότι – προς το παρόν – το συγκεκριμένο έργο δεν βρίσκεται στις προτεραιότητές του, καθώς πρωτεύει η διοικητική, οικονομική και αγωνιστική «παλιννόστηση» του Ηρακλή…

Ο Τομ Παπαδόπουλος, σε επικοινωνία, που είχε από τη Φιλαδέλφεια με τους διοικητικούς συνεργάτες του στη Μίκρα, θέλησε να περάσει ένα σαφές μήνυμα για το θέμα της κατασκευής γηπέδου, υπό το πρίσμα της λογικής ότι δεν θέλει να ενθουσιάζεται ο κόσμος, χωρίς να υπάρχει κάτι υλοποιήσιμο προς το παρόν.

Ο μεγαλομέτοχος υπογράμμισε ότι η προοπτική του γηπέδου, σε αυτήν τη φάση της παρουσίας του στον Ηρακλή, αποτελεί μακροπρόθεσμη προοπτική και απλή σκέψη για το μέλλον.

«Επείγει να ενδυναμώσουμε το Club σε όλα τα επίπεδα. Διοικητικά, οργανωτικά, οικονομικά και αγωνιστικά, επαναφέροντας την ομάδα στη Super League. Το ενδεχόμενο του γηπέδου είναι κάτι πολύ μακρινό ακόμη και δεν θα πρέπει να ξεσηκώνεται ο κόσμος με την ιδέα και μόνο, χωρίς να είμαστε έτοιμοι ούτε να δεσμευτούμε, ούτε να πράξουμε στον συγκεκριμένο τομέα. Σημασία έχει να πράξουμε και μάλιστα άμεσα σε όλους τους άλλους τομείς, που αφορούν στην ΠΑΕ και στην ομάδα», είναι η θέση του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία, ως αποκρυστάλλωμα ενός έντιμου ξεκαθαρίσματος έναντι της «κυανόλευκης» κοινωνίας.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top