«Πρόβα τζενεράλε» με Απόλλωνα Λάρισας

Το φιλικό, που «κλειδώνει» την «κυανόλευκη» προαγωνιστική περίοδο, μια εβδομάδα πριν την έναρξη της Football League και θα επιδιωχθεί να διεξαχθεί στο Καυτανζόγλειο.

«Κλείδωσε» οριστικά το υπόλοιπο του προγράμματος προετοιμασίας του Ηρακλή, σε επίπεδο αγώνων της προαγωνιστικής περιόδου. Ο Παύλος Μυροφορίδης συμφώνησε με τους ιθύνοντες του Απόλλωνα Λάρισας για διεξαγωγή φιλικού μεταξύ των δύο ομάδων, το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, μία εβδομάδα, δηλαδή, πριν την πρώτη σέντρα στο πρωτάθλημα.

Ο Ηρακλής θα έχει την ευκαιρία γενικής δοκιμής, απέναντι σε μία ομάδα της κατηγορίας στην οποία θα αγωνιστεί, ώστε να υπάρχει και η σχετική προσαρμογή της στα ανάλογα δεδομένα αγωνιστικού επιπέδου.

Θέλει Καυτανζόγλειο. Οι «κυανόλευκοι», για μία ακόμη φορά τις τελευταίες μέρες, θα ζητήσουν από την επιτροπή διοίκησης του σταδίου το Καυτανζόγλειο, για τη διεξαγωγή του τελευταίου φιλικού τους, λίγο πριν μπουν στη διαδικασία του πρωταθλήματος, καθώς δεν είχαν ανάλογη ευκαιρία σε ολόκληρη την περίοδο της προετοιμασίας τους (!). Αν και εφόσον η άλλη πλευρά είναι και πάλι αρνητική, τότε η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην έδρα του Απόλλωνα Λάρισας.

Κύπελλο, ΑΕΠ, Απόλλων και τελειώσαμε… Με βάση τα νέα δεδομένα, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ημίθεου μέχρι την πρεμιέρα της Football League, περιλαμβάνουν τον επικείμενο αγώνα κυπέλλου με τη Θύελλα Καμαρίου στη Νάξο (Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου), το φιλικό με την ΑΕ Ποντίων Κατερίνης, στη μνήμη του Θόδωρου Παπαδόπουλου (Δευτέρα 1 Οκτωβρίου) και – τέλος – το φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας (Σάββατο 6 Οκτωβρίου).

 

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top