Η ταξιδιωτική περιπέτεια, που αναμένει τους «κυανόλευκους»

Η Πάρος, η Νάξος, η Μύκονος και ο… γύρος των Κυκλάδων με… αεροπλάνα και βαπόρια, για έναν αγώνα κυπέλλου…

Σημαντική «περιπέτεια» και… περιήγηση στις Κυκλάδες περιλαμβάνει το επικείμενο πήγαινε – έλα της αποστολής του Ηρακλή, προκειμένου να ανταποκριθεί η ομάδα στην επίσημη αγωνιστική υποχρέωσή της, στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης για τη φάση των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος.

Οι «κυανόλευκοι» αντιμετωπίζουν την προσεχή Πέμπτη (27/9) τη Θύελλα Καμαρίου εκτός έδρας και θα πρέπει να ταξιδέψουν στη Νάξο, καθώς η έδρα της ομάδας από τη Σαντορίνη διαθέτει συνθετικό χλοοτάπητα, υποδομή, η οποία αντίκειται στον κανονισμό της ΕΠΟ, με συνέπεια, οι Σαντορινιοί να χρησιμοποιούν ως έδρα το ΔΑΚ Νάξου.

Το ταξίδι της μετάβασης θα πραγματοποιηθεί την παραμονή του αγώνα, με δύο μεταφορικά μέσα. Η ομάδα θα μεταβεί αεροπορικώς ως την Πάρο και από εκεί ακτοπλοϊκώς στη Νάξο, όπου και θα διανυκτερεύσει.

Μετά τον αγώνα, δεν θα έχει τη δυνατότητα άμεσης επιστροφής και θα πρέπει να πραγματοποιήσει και δεύτερη διανυκτέρευση στη Νάξο, ώστε να αναχωρήσει την επόμενη μέρα, Παρασκευή 28/9, μεταβαίνοντας ακτοπλοϊκώς στη Μύκονο (αυτήν τη φορά), για να «πετάξει» – στη συνέχεια – για τη Θεσσαλονίκη…

 

 

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top