«Κυανόλευκη» αγανάκτηση προκαλεί η στάση του Καυτανζογλείου!

Η ομάδα κοντεύει να ολοκληρώσει την προαγωνιστική περίοδο, χωρίς να έχει «πατήσει» την έδρα της και ο πρόεδρος της επιτροπής διοίκησης του Σταδίου θέτει προσκόμματα για διεξαγωγή προπονήσεων και φιλικού…

Η περίοδος της προετοιμασίας για τον Ηρακλή οδηγείται προς την ολοκλήρωσή της και ο νόμιμος και μόνιμος χρήστης του Καυτανζογλείου, η ομάδα, που χρησιμοποιεί το Στάδιο ως έδρα εδώ και δεκαετίες, «επιτράπηκε» να κάνει απλώς ένα «πέρασμα» (διαδικαστικού και επικοινωνιακού χαρακτήρα) από το γήπεδό της στην «επίσημη και ανοικτή για τον κόσμο πρώτη».

Δεν έχει πραγματοποιήσει εκεί προπονήσεις, ούτε έχει κατορθώσει να αποκτήσει παραστάσεις αγώνα στο Καυτανζόγλειο, μέσω φιλικής αναμέτρησης, λόγω του βέτο, που ετέθη, στην περίπτωση του παιχνιδιού με τη Λάρισα.

Ο Ηρακλής, λοιπόν, ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα της νέας περιόδου, αυτόν του κυπέλλου με τον Εθνικό την Κυριακή, ζήτησε το Καυτανζόγλειο για δύο προπονήσεις, αυτήν της σημερινής (13/9) και της αυριανής (14/9) μέρας, για να συναντήσει την άρνηση του προέδρου της επιτροπής διοίκησης του Σταδίου, Απόστολου Μητιτζή.

Ο… «κυανόλευκων» αισθημάτων πρόεδρος του Καυτνζογλείου έθεσε το ζήτημα της συντήρησης του χλοοτάπητα, ενώ, παράλληλα, ήταν αρνητικός και στην προοπτική διεξαγωγής φιλικής αναμέτρησης του Ημίθεου την ερχόμενη Τετάρτη (19/9)!

Μάλιστα, δεν κάμφθηκαν οι αντιρρήσεις του, ακόμη κι όταν η ομάδα του αντιπρότεινε να αναλάβει εκείνη τις εργασίες συντήρησης του αγωνιστικού τερέν, τόσο μετά τις προπονήσεις, όσο και μετά τη φιλική αναμέτρηση!

Όπως είναι ευνόητο και απολύτως επόμενο, στο ποδοσφαιρικό Τμήμα εκφράζουν έντονη αγανάκτηση, η οποία προκαλείται από τη στάση των υπευθύνων του Καυτανζογλείου και σημειώνουν ότι από την πλευρά του Σταδίου δεν συναντούν τη δέουσα και αυτονόητη – με βάση τη λογική και τις συμβάσεις – διάθεση συνεργασίας…

 

 

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top