Ημέρα ΕΕΑ και ακολουθεί η καθοριστική συνέλευση των μετόχων

Εφόσον αδειοδοτηθούν οι δύο μονομάχοι και καταθέσει χρήματα και ο Σορούρ, οδηγούμαστε στη διαδικασία, που θα «βγάλει» μεγαλομέτοχο.

Μέχρι το απομεσήμερο σήμερα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η εξέταση των φακέλων επενδυτικής αδειοδότησης του Τομ Παπαδόπουλου και της Σάρας Ομάρ Σορούρ από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Αμφότερες οι πλευρές των «επενδυτικών μονομάχων» θεωρούν δεδομένη την εξασφάλιση αδείας, καθώς έχουν καταθέσει πλήρεις δικαιολογητικών φακέλους.

Όπως έχουμε διευκρινίσει τις τελευταίες μέρες, η διαδικασία, η οποία θα πρέπει να ακολουθηθεί από εδώ και πέρα, εφόσον θεωρούμε δεδομένο ότι οι «δύο» θα το πάνε μέχρι τέλους, κλιμακώνεται ως εξής:

  • Αδειοδότηση Παπαδόπουλου – Σορούρ από την ΕΕΑ.
  • Κατάθεση του απαιτούμενου ποσού στο λογαριασμό κάλυψης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ από την πλευρά Σορούρ, εντός του χρονικού πλαισίου της σημερινής μέρας (13/9).
  • Η τράπεζα «κλειδώνει» τον λογαριασμό του Μ.Κ. και παραδίδει στους επιτελείς της ομάδας τα στοιχεία των συμμετεχόντων σε αυτό.
  • Προγραμματισμός της κρίσιμης διαδικασίας της σύσκεψης των μετόχων της νέας ΠΑΕ.
  • Πραγματοποίηση της συνέλευσης των μετόχων (όπως αυτοί θα έχουν προκύψει, μέσα από τη συμμετοχή τους στην κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου) και απόπειρα ανάδειξης του μεγαλομετόχου, εφόσον δεν προκύψει διάθεση ιδιοκτησιακής συνεργασίας (σε περίπτωση, κατά την οποία δεν θα προκύψει αποτέλεσμα και μέσα από την επίδειξη προτίμησης από την πλευρά των υπολοίπων μετόχων, τότε θα περάσουμε σε προσπάθεια εξαγοράς των μετοχών του ενός από τον άλλον, μεταξύ των δύο βασικών μετόχων…).

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top