Γεράνης: “Πιστεύω στον Μυροφορίδη – Απίστευτες οι αδικίες εις βάρος μας”

Ο, γνωστός Ηρακλειδέας, πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας, Μιχάλης Γεράνης αναφέρθηκε στην προσπάθεια της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Μιχάλης Γεράνης τοποθετήθηκε στο “Metropolis 95,5”:

Για τη ΔΕΘ: «Είναι μια μεγάλη γιορτή για την πόλη, οι παιδικές ψυχές που υπάρχουν σε όλες τις ομάδες της πόλης, όπως και χθες στο περίπτερο του Ηρακλή, είναι κάτι που πρέπει να υπάρχει, είναι κάτι όμορφο».

 

Για τη «μάχη» μεταξύ Σορούρ-Παπαδόπουλου για το να αναλάβει τον Ηρακλή: «Πρέπει να υπάρχει αξιολόγηση, δεν έχει σημασία το πρόσωπο αλλά όσο καλύτερος είναι και βοηθήσει τον Ηρακλή να μεγαλώσει τόσο καλύτερα για την ομάδα. πιστεύω πως ο Μυροφορίδης να είναι ικανός, μακάρι να μπουν και οι δύο (σ.σ. Σορούρ και Παπαδόπουλος), γιατί η ένωση δύο επιχειρηματιών είναι καλύτερη».

 

Για την ενίσχυση της ομάδας και τον ενθουσιασμό που υπάρχει στον κόσμο: «Υπήρχαν χαμόγελα, αισιόδοξα μηνύματα και να υπάρχει εμπιστοσύνη στους ανθρώπους της ομάδας. Ολοι πρέπει να βοηθήσουμε όπως μπορούμε την ομάδα. Θα πρέπει να βοηθήσουμε την ομάδα να παραμείνει νοικοκυρεμένη και να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Πρέπει να αποκατασταθούν οι αδικίες που έγιναν κατά του Ηρακλή, μόνο οι ομάδες του ΠΟΚ σώζονται με μια τροπολογία. Αυτά δεν γίνονται, γίνονται μόνο στη Ζιμπάμπουε».

 

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top