Ποιο είναι το προβάδισμα, που διατηρεί ο Τομ Παπαδόπουλος

Ο Ελληνοαμερικανός φαίνεται να βρίσκεται πιο κοντά στη… νίκη, αν ο… αγώνας κριθεί στα… πέναλτι…

Βεβαίως και αν τα πράγματα, στην… «κόντρα» των δύο υποψηφίων για το ιδιοκτησιακό, εξελιχθούν με την απόσυρση του ενδιαφέροντος του ενός, δεν τίθεται θέμα «προβαδίσματος», καθώς – απλούστατα – όποιος αγοράσει τις μετοχές θα καταστεί και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.

Όταν σε χθεσινή (31/8) ανάρτησή μας αναφερόμασταν σε «προβάδισμα Τομ Παπαδόπουλου» (για το καταστήσουμε πιο εύκολα αντιληπτό), εστιάζαμε στο ενδεχόμενο να φανούν και οι δύο πλευρές συνεπείς και να καταθέσουν το απαιτούμενο ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό κάλυψης του μετοχικού κεφαλαίου.

Σε αυτήν την περίπτωση, οι δυο τους θα τεθούν υπό την κρίση της διοίκησης και ευρύτερα της οικογένειας του Συλλόγου, με την αίσθηση, η οποία κυριαρχεί, να αφορά – όντως – σε προβάδισμα του Ελληνοαμερικανού, λόγω της στάσης, που τηρεί, συνδράμοντας στον οικονομικό τομέα σε μία δύσκολη φάση υποχρεώσεων για το ποδοσφαιρικό Τμήμα.

Ετοιμάζεται να καλύψει το Μ.Κ.

Μάλιστα, ο Τομ Παπαδόπουλος, ακολουθώντας και ως προς αυτό διαφορετική τακτική από τον Καρίμ Σορούρ, φέρεται αποφασισμένος να καταθέσει τα χρήματα για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ τις αμέσως προσεχείς μέρες, πριν εξασφαλίσει την αδειοδότηση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Σε μία προσπάθεια να επιδείξει ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και να κερδίσει ακόμη περισσότερους «πόντους» στον «αγώνα» της διεκδίκησης του ποδοσφαιρικού Ηρακλή.

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top