Τουτζιάρης: “Όχι σε βεβιασμένη απόφαση…”

Ο βετεράνος και μέλος της διοικούσης επιτροπής του Ηρακλή αναφέρθηκε στο μείζον θέμα του ιδιοκτησιακού της ΠΑΕ.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Οι τοποθετήσεις του Φάνη Τουτζιάρης στον “FAIR PLAY FM 96,1”:

Για τις επαφές με τους υποψήφιους επενδυτές: «Βαδίζουμε σε καλό δρόμο, καθώς εδώ και δύο μήνες η διοίκηση δουλεύει με σκοπό την εύρεση ενός επενδυτή. Τις τελευταίες ημέρες πήραμε το νέο ΑΦΜ και όπως βλέπουμε υπάρχουν επαφές με υποψήφιους επενδυτές. Το καλύτερο είναι να έρθουν όλοι και να βοηθήσουν την ομάδα. Εμείς λειτουργούμε με γνώμονα το καλό του Ηρακλή και ο σκοπός είναι να έρθουν κάποιος ή κάποιοι άνθρωποι να αναλάβουν την ομάδα, για να πάει ο Ηρακλής εκεί που πρέπει».

Για το ποιος εκ των Σορούρ ή Παπαδόπουλου έχει ψυχολογικό προβάδισμα για την ανάληψη της ΠΑΕ: «Δεν μπορώ να μιλήσω για θέμα προβαδίσματος. Και οι δύο κινούνται με γνώμονα για να πάρουν την ομάδα. Ο Παπαδόπουλος ήρθε λίγο αργότερα, όμως έδειξε διάθεση για να αναλάβει. Ο Σορούρ κινείται με περισσότερο νομικά βήματα, καθώς προέρχεται από χώρα εκτός Ε.Ε. Μέχρι τις 07/09 πρέπει να έχει γίνει η κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου, οπότε μέχρι τότε θα ξέρουμε. Καλύτερα να είμαστε προσεκτικοί, παρά να πάρουμε βεβιασμένη απόφαση».

Για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας: «Οι παίκτες που έχουν έρθει κατάλαβαν σε ποια ομάδα έχουν έρθει. Εμείς βαδίζουμε με γνώμονα το καλό των παικτών και θέλουμε όπως και πέρσι μέχρι τις 30 του κάθε μήνα να είναι πληρωμένα τα πάντα. Ας κάνουν μία μικρή υπομονή και όλοι θα καταλάβουν ότι ήρθαν σε μία μεγάλη ομάδα. Ο Ηρακλής έκανε το «μπαμ» στις μεταγραφές με τον Παύλο Μυροφορίδη και πιστεύω ότι θα έχουμε τον πρώτο λόγο για την άνοδο».

Το μήνυμά του στον κόσμο: «Οι φίλαθλοι όπως και φέτος, έτσι και πέρσι, θα βοηθήσουν σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό. Θα είναι κάθε Κυριακή στο γήπεδο κι επίσης όταν ανακοινωθεί το όνομα του μεγαλομετόχου, ο κόσμος θα θελήσει να του δείξει τη δυναμική της ομάδας. Φέτος είναι οριακή χρονιά για τον Ηρακλή, καθώς θέλουμε του χρόνου το καλοκαίρι να είμαστε εκεί που πρέπει και να δημιουργήσουμε την ομάδα που ονειρευόμαστε».

Πηγή: “FAIR PLAY FM 96,1”

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top