Μονομαχία επενδυτών…

Στόχος των διοικούντων για το ιδιοκτησιακό, η ιδανικότερη για τον Ηρακλή απόφαση, με πολύ συγκεκριμένο κριτήριο…

Καρίμ Σορούρ και Τομ Παπαδόπουλος, Τομ Παπαδόπουλος και Καρίμ Σορούρ επιδίδονται σε μία άτυπη μονομαχία, με έπαθλο το πακέτο του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Ηρακλής. Ο καθένας με τα όπλα του, τη συλλογιστική του, την επιχειρηματική πρακτική του.

Ο Αιγύπτιος προχωρά πιο… «φλεγματικά», βασιζόμενος στο «τυπικώς ορθόν» και φροντίζοντας να είναι γραφειοκρατικώς, νομικώς και διαδικαστικώς απολύτως έτοιμος να αναλάβει. Θεωρεί δεδομένο ότι στο τέλος του δρόμου θα καταβάλλει τα περίπου 300.000 ευρώ για να καλύψει το κεφάλαιο. Στο τέλος, όμως…

Ο Ελληνοαμερικανός, λειτουργεί περισσότερο θυμικά. Το εξετάζει το θέμα, αλλά, όσο το εξετάζει, προσφέρει λύσεις στο οικονομικό και δηλώνει «παρών» στην προσπάθεια των επιτελών της ομάδας να παλέψουν με τις ανοικτές υποχρεώσεις τους. Μάλιστα, διευκρινίζει ότι, αν δεν καταλήξει υπέρ του το ζήτημα, δεν θα προβάλλει αξίωση επιστροφής των χρημάτων, που αποστέλλει…

Εκείνοι, οι οποίοι είναι – εκ της θέσης ευθύνης, που κατέχουν – αρμόδιοι να κρίνουν για την τελική απόφαση, δεν είναι άλλοι από τους Ηρακλειδείς, οι οποίοι έχουν το βάρος του χειρισμού των διοικητικών της ομάδας και των άμεσων επαφών με τους δύο. Γνωρίζουν δεδομένα, καταστάσεις και ιδιαιτερότητες, τις οποίες δεν μπορεί κανείς άλλος, που δεν είναι εντός της διαπραγμάτευσης, να γνωρίζει.

Έχουν διερευνήσει διεξοδικά το επιχειρηματικό ποιόν και των δύο υποψηφίων και έχουν διαμορφώσει εκτίμηση για τις προθέσεις τους, μετά από τόσες ώρες διαβουλεύσεων με τον καθένα και τους εδώ εκπροσώπους τους. Κοινώς ειπείν, έχουν καταλάβει «τι παίζεται» και απομένει η ώρα της απόφασης, η οποία – σε καμία περίπτωση – δεν θα πρέπει να αργήσει.

Πρωτίστως, για πρακτικούς λόγους, που αφορούν στις ανάγκες της ΠΑΕ και της ομάδας, οι οποίες επείγουν και πρέπει να καλυφθούν από την παρουσία του μεγαλομετόχου και, δευτερευόντως, προκειμένου να πάψει αυτή η… αμήχανη κατάσταση, που φέρνει τις δύο πλευρές να συμπεριφέρονται ως επίδοξοι ιδιοκτήτες.

Εκείνοι, λοιπόν, που έχουν όλα τα απαραίτητα για να κρίνουν – πάντοτε σε διαβούλευση με την οικογένεια του Συλλόγου – ήρθε η ώρα να καταλήξουν. Ώρα κρίσιμη για το παρόν και το μέλλον της ομάδας και μία απόφαση, η οποία αναμένεται με έκδηλο ενδιαφέρον από όλον τον «κυανόλευκο» κόσμο.

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top