Προχωρά ο Καρίμ Σορούρ

Προλειαίνει το έδαφος για να καταστεί μεγαλομέτοχος, μέσω των εδώ συνεργατών του. Αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα και δηλώνει έτοιμος για το μετοχικό κεφάλαιο – Σήμερα ο ΑΦΜ.

Στον Ηρακλή – ορθότατα ποιούντες – μέσα από την προσπάθεια του Παύλου Μυροφορίδη, έχουν πράξει τα πάντα ώστε να διατηρούν εναλλακτική λύση για την περίπτωση κατά την οποία δεν φτάσει μέχρι τέλους την υπόθεση του ιδιοκτησιακού ο Καρίμ Σορούρ.

Ο Αιγύπτιος , όμως, από την πλευρά του, εξακολουθεί να προχωρά σε ευθεία γραμμή προς την κατεύθυνση της απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της νέας ΠΑΕ, καθώς τις τελευταίες μέρες πυκνώνουν οι συσκέψεις εργασίας των ιθυνόντων του «Γηραιού» με τους νομικούς και φοροτεχνικούς συνεργάτες του υποψήφιου επενδυτή. Μέσα από αυτές τις επαφές συνεργασίας των δύο πλευρών προλειαίνεται το έδαφος για την ιδιοκτησιακή πρόσβαση του Καρίμ Σορούρ στα «κυανόλευκα» ποδοσφαιρικά πράγματα.

Έρχεται και καλύπτει το Μ.Κ.   

Παράλληλα, ο ίδιος έχει ενημερώσει ότι την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται η έλευσή του στη Θεσσαλονίκη, ενώ διευκρινίζει ότι θα είναι έτοιμος από κάθε άποψη, προκειμένου να καταθέσει στο λογαριασμό κάλυψης του μετοχικού κεφαλαίου το απαιτούμενο ποσό, ώστε να καταστεί ο νέος μεγαλομέτοχος.

Σήμερα (24/8) ο ΑΦΜ – Ανοίγει ο λογαριασμός για το Μ.Κ.

Με βάση τη δέσμευση της αρμόδιας υπηρεσίας του Υπουργείο Εμπορίου, σήμερα Παρασκευή 24/8 αναμένεται να εκδοθεί ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου της νέας ΠΑΕ Ηρακλής και βάσει αυτού θα ανοίξει ο λογαριασμός για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου. Αν όλα εξελιχθούν ομαλώς, τότε από Δευτέρα θα ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για καταληκτικές εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό ζήτημα, με την ευθύνη των πρωτοβουλιών να περνά στον Καρίμ Σορούρ.

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top