Με… «προσωρινή» σύνθεση και ελάχιστες επιλογές, έχασε «στα σημεία» από την Κέρκυρα

Οι νησιώτες επικράτησαν με 1-0 του Ημίθεου, που αγωνίστηκε (για τελευταία φορά) με σύνθεση «ανάγκης», χωρίς τις πολλές μεταγραφικές προσθήκες του.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στο αγωνιστικό τμήμα του Ηρακλή, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ήταν εξαιρετικά ιδιόμορφο, καθώς σε αυτό δεν συμμετείχαν οι πολλές μεταγραφικές προσθήκες της ομάδας, ενώ αντιθέτως, στα φιλικά παιχνίδια πρωταγωνίστησαν ποδοσφαιριστές, κάποιοι εκ των οποίων – εκ των πραγμάτων –  ια κληθούν να αποχωρήσουν τις επόμενες μέρες.

Υπό αυτές τις ιδιόμορφες συνθήκες και, ως συνήθως, με ελάχιστες εναλλακτικές επιλογές, οι «κυανόλευκοι» αντιμετώπισαν στην περιοχή «Λιβάδι», κοντά στο αθλητικό κέντρο στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας, όπου προετοιμάζονται, την Κέρκυρα και ηττήθηκαν με 1-0, χάνοντας την αναμέτρηση, ουσιαστικά, στις λεπτομέρειες.

Απέναντί τους μια ομάδα, η οποία διέθετε το «κανονικό» αγωνιστικό δυναμικό της και με θεωρητικές πιθανότητες διεκδίκησης της ανόδου την αγωνιστική περίοδο που έρχεται.

Οι καλύτερες στιγμές του φιλικού

23΄ Καλή στιγμή για την Κέρκυρα, καθώς δυνατό σουτ του Αποστολίδη αποκρούεται από το δοκάρι του Αποστολίδη.

28΄ Ωραία ενέργεια και καλό σουτ από τον Καζναφέρη, φεύγει άουτ.

38΄ Καλή προσπάθεια από τον Ρόβα, που πλαγιοκόπησε, έβγαλε την επικίνδυνη σέντρα, αλλά την τελευταία στιγμή έκοψε η άμυνα της Κέρκυρας.

45΄ Ο Ροτζέριο προσπάθησε να σκοράρει από κοντά, ύστερα από παράλληλη σέντρα στην περιοχή του Ηρακλή, αλλά ο Βοσνιάδης επενέβη θετικά.

52΄ Οι «κυανόλευκοι» διαμαρτύρονται για πέναλτι, σε πρόσκρουση της μπάλας σε χέρι παίκτη της Κέρκυρας εντός περιοχής, αλλά ο διαιτητής δεν το καταλογίζει.

60΄ Γκολ για την Κέρκυρα: σέντρα του Αναστασόπουλου και με κοντινή κεφαλιά ο Μιράντα κάνει το 1-0.

67΄ Επικίνδυνο σουτ του Κρητικού φεύγει λίγο άουτ από την εστία του Αμπάρη.

77΄ Εκτέλεση φάουλ από τον Παναγιωτούδη, προσπάθεια με σουτ από τον Β. Παπαδόπουλο, σπουδαία απόκρουση από τον τερματοφύλακα Αθανασόπουλο.

Η σύνθεση του Ηρακλή: Γρηγοριάδης (33΄ Βοσνιάδης – 65΄ Αμπάρης), Καραντασιάδης, Γιαννίτσης, Καζναφέρης, Νικολακάκης (61΄ Γ. Παπαδόπουλος), Κωστούλας ( 81΄ Στόιος – υπό δοκιμήν), Παναγιωτούδης, Τάι (79΄ Γκαράς – υπό δοκιμήν), Β. Παπαδόπουλος, Αμαραντίδης, Ρόβας.

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top