Η αναζήτηση σε τρεις θέσεις και οι δύο «κλεισμένοι»

Οι Μουμίν, Κανακούδης και οι θέσεις στις οποίες ο Παύλος Μυροφορίδης θέλει «κάτι ακόμη»…

Ο Παύλος Μυροφορίδης δεν αποκλείει σε καμία περίπτωση το ενδεχόμενο μέχρι το τέλος Αυγούστου, όσο διαρκεί η μεταγραφική περίοδος, να χρειαστεί να προσθέσει κάποιες «πινελιές» της τελευταίας στιγμής στο παζλ της ενίσχυσης της ομάδας, ωστόσο η βασική επιδίωξή του είναι, αυτές τις μέρες, να ολοκληρώσει, ως προς το 99% το νέο ρόστερ.

Κατά συνέπεια, έχει προκαθορίσει τις αναζητήσεις του και προχωρά αναλόγως, επιχειρώντας να πετύχει το καλύτερο δυνατό, μέσα από τη δαιδαλώδη και δύσκολη μεταγραφική αγορά και με βάση τα – ας μην το λησμονούμε – περιορισμένη οικονομική βάση του Ηρακλή.

Έχοντας ως βέβαιη την προθήκη στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας του Χουσεΐν Μουμίν και του Πέτρου Κανακούδη (αναμένεται να ανακοινωθούν, όταν κριθεί εύθετο να συμβεί), κρίνει ότι έχει «κλείσει» τις θέσεις στους αμυντικούς μέσους και στην κάλυψη του αριστερού μπακ, σε επίπεδο εναλλακτικής λύσης.

Εκεί, όπου αισθάνεται όχι επαρκώς «καλυμμένος» ο «κυανόλευκος» τεχνικός διευθυντής, είναι σε τρεις θέσεις: του σέντερ φορ, όπου επιδιώκει να φέρει στην ομάδα έναν κλασικό παίκτη κρούσης, στον αριστερό μπακ, όπου ψάνχει έναν παίκτη πρώτης γραμμής για βασικό στη συγκεκριμένη θέση, ενώ αναζητά επιλογή για έναν ακόμη πλάγιο μεσοεπιθετικό, έναν εξτρέμ δηλαδή, ώστε να καλύψει απολύτως το ρόστερ και σε αυτή τη θέση.

Έχει προχωρήσει σε συγκεκριμένες προεπιλογές παικτών για αυτούς τους ρόλους, συζητά περιπτώσεις, μελετά κάποιες άλλες, δυσκολεύεται από τα υψηλά κασέ, που διατηρούν κάποιοι από τους μεταγραφικούς στόχους του, αλλά το μόνο βέβαιο για τον Παύλο Μυροφορίδη είναι ότι – στο τέλος – θα βρει τις λύσεις που χρειάζεται.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top