Κούσας: «Θα δώσω τα πάντα για την άνοδο – Έχουμε παίκτες Super League»

Ο πεπειραμένος νεοαποκτηθείς στόπερ μιλά με ενθουσιασμό για την έλευσή του στον Ηρακλή.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Γιώργος Κούσας μίλησε στον “Fair Play 96,1”, σημειώνοντας:

Ο παίκτης των «κυανόλευκων» τόνισε αρχικά: «Πράγματι ο στόχος της ομάδας είναι η άνοδος και γι’ αυτό το λόγο ήρθαμε όλοι στην ομάδα. Γνωρίζω πολύ καλά σε ποια ομάδα ήρθα, ξέρω ότι έχει πολύ κόσμο και θέλω όλοι να μας βοηθήσουν, ώστε να πετύχουμε το στόχο μας».

Και πρόσθεσε: «Πέρασα πολλά χρόνια στα Γιάννινα και στο Αγρίνιο, αλλά… σαν το σπίτι σου δεν έχει. Ήθελα πολύ να γυρίσω και είμαι χαρούμενος που γύρισα στον Ηρακλή. Ο Παύλος (σ.σ. Μυροφορίδης) έχει πολύ καλούς παίκτες κοντά του, όλα τα παιδιά έπαιζαν στην Α’ Εθνική. Το θέμα είναι να είμαστε καλά, να έχουμε την υγεία μας, ώστε όλα να πάνε κατ’ ευχήν. Έχω υπάρξει συμπαίκτης με τον Πασά και τον Κουτρομάνο. Με τον Σπύρο τον Μπαξεβάνο θα συνεργαστώ πρώτη φορά».

Ο Γιώργος Κούσας κατέληξε ως εξής: «Όλα τα παιδιά γνωρίζουμε την κατάσταση του Ηρακλή, ερχόμαστε γιατί θέλαμε να έρθουμε. Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο του Ηρακλή είναι ότι θα δώσω τα πάντα, θα βοηθήσω με την εμπειρία μου, θα βοηθήσω τους νεότερους παίκτες και πιστεύω ότι στο τέλος όλοι μαζί θα πετύχουμε την άνοδο».

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top