Σορούρ: «Τεχνικός διευθυντής των επιτυχιών ο Μυροφορίδης»

“Δεν έχω τίποτε να κρύψω – Μέχρι τέλος Αυγούστου ελπίζω να ολοκληρώσουμε τη συμφωνία”, δηλώνει ο υποψήφιος επενδυτής του Ηρακλή, στέλνοντας μήνυμα συσπείρωσης στον κόσμο της ομάδας.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Οι δηλώσεις του Καρίμ Σορούρ στο “Metropolis 95,5”:

Για το ενδιαφέρον του για τον Ηρακλή και τις λεπτομέρειες: «Έχουμε θετικά νέα, έχουν προχωρήσει αρκετά οι επαφές. Ο δικηγόρος μου μίλησε με τους ανθρώπους της ομάδας. Έχουμε μια πρώτη εικόνα για την ομάδα, έχουμε πλάνο για να αποπληρώσουμε τα χρέη. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο».

 

Τις προτεραιότητες που έχει θέσει για την ομάδα και αν τον φοβίζει κάτι: «Είπα από την αρχή ότι τα χρήματα μου να αφορούν την ανάπτυξη της ομάδας και όχι τα χρέη της. Παρόλα αυτά κουβέντιασα με τους ανθρώπους της ομάδας και σε βάθος δεκαετίας θα αποπληρώσουμε τα χρέη και θα αναπτύξουμε την ομάδα. Θα την επαναφέρουμε εκεί που αξίζει να βρίσκεται».

 

Το στόχο της επιστροφής στην πρώτη εθνική και το συνολικό του πλάνο: «Αυτός είναι ο κύριος στόχος, η άνοδος. Θέλουμε να επιστρέψουμε με κάθε τρόπο στην φυσική μας θέση. Πρέπει να παλέψουμε όλοι μαζί για αυτό. Γνωρίζω ότι ανέλαβε νέος τεχνικός διευθυντής, γνωρίζω ότι έχει πολλές επιτυχίες και έχει καταγράψει πολλές ανόδους, είναι άνθρωπος με πνεύμα. Δεν μπορώ να μιλήσω αναλυτικά για το πλάνο μου, θα το κάνω στην συνέχεια. Είναι δύσκολο να αλλάξουμε την δομή της τώρα, αλλά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα που έχουμε, μπορεί αν τα καταφέρει».

 

Πότε θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις: «Τις επόμενες βδομάδες και βάση νόμου πρέπει να προχωρήσουμε. Μέχρι τις 25 Αυγούστου πρέπει να τελειώσουν όλα. Θα ελεγχθούμε από το κράτος για να μπορέσουμε να καταθέσουμε και τα χρήματά μας».

 

Το μήνυμά του στον κόσμο του Ηρακλή: «Να μην τα παρατάνε ποτέ και να βρίσκονται στο πλάι της ομάδας. Δεν είναι ποτέ αργά για τίποτα. Θα κάνω τα πάντα για την ομάδα, θα φτάσουμε στην επιτυχία. Είμαι θετικός, έχω εμπιστοσύνη σε όσους θέλουν το καλό της ομάδας. Μην ακούτε φήμες, δεν έχω να κρύψω τίποτα. Δεν ξέρω κανέναν στην Ελλάδα, έρχομαι μόνος μου για να αναλάβω τον Ηρακλή και να τον κάνω μεγάλο. Αισθάνομαι ότι όλα θα πάνε καλά, έχω ελπίδα και ενθουσιασμό για ότι πάμε να κάνουμε. Θα επαναφέρουμε τον Ηρακλή εκεί που του αρμόζει».

 

 

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top