Αμιγώς χορηγική η συνεργασία με την πλευρά Μπαλτίδη

Καμία περίπτωση εμπλοκής του κεντρικού χορηγού της ομάδας με τα διοικητικά ή τα ιδιοκτησιακά της νέας ΠΑΕ.

Ούτε ο Ηρακλής, ούτε η πλευρά Μπαλτίδη ενδιαφέρθηκαν να μετασχηματίσουν το μεταξύ τους deal σε υπόθεση ιδιοκτησιακής ή διοικητικής εμπλοκής, στην προοπτική της σύστασης της νέας ΠΑΕ.

Εξ αρχής, η λογική του project των εκπροσώπων του νέου Μεγάλου Χορηγού του «κυανόλευκου» ποδοσφαίρου – προσαρμόζοντάς το στα δεδομένα του Ημίθεου – αφορούσε αποκλειστικά και μόνο σε σχέση κεντρικής προβολής της “Tip Bet” μέσω της ομάδας, με την παράλληλη παρουσία του Παύλου Μυροφορίδη στο ρόλο – κλειδί του τεχνικού διευθυντή, ώστε να μεγιστοποιηθούν οι προοπτικές αγωνιστικής επιτυχίας και – αυτονόητα – να ανέβει η αποτελεσματικότητα της προβολής του διαφημιζόμενου προϊόντος.

Απλά και ξεκάθαρα πράγματα. Ο Ηρακλής βρίσκει λύση ρευστότητας και δημιουργίας αγωνιστικού μπάτζετ, επιτυγχάνοντας, παράλληλα, συνεργασία με το κορυφαίο ποδοσφαιρικό στέλεχος, το οποίο βολιδοσκοπούσε επί ένα δίμηνο (Μυροφορίδης), ενώ η άλλη πλευρά της διαπραγμάτευσης εξασφαλίζει διαρκή προβολή από τo μεγαλύτερο brand name, αλλά και εκ των κορυφαίων φαβορί – όπως προβλέπεται –  της νέας Football League.

Η πλευρά Μπαλτίδη δεν πρόκειται να έχει καμία ανάμιξη στα διοικητικά ή στα ιδιοκτησιακά της ΠΑΕ, όπως δεν είχαν ανάμιξη οι εκπρόσωποι του Ομίλου…  “Audi – Volkswagen” και κάθε άλλης εταιρείας, η οποία διαφημίστηκε από τη φανέλα του ποδοσφαιρικού Ημίθεου. Και, για να μην πάμε δεκαετίες πίσω, η πλευρά των χορηγών δεν θα έχει καμία σχέση με τα διοικητικά της ομάδας, όπως συνέβη και την περασμένη αγωνιστική περίοδο, κατά την οποία η ίδια η “Tip Bet” ήταν ο κεντρικός διαφημιζόμενος.

Ακριβώς η ίδια σχέση θα συνεχιστεί, όμως με κατά πολύ αυξημένα ανταποδοτικά οικονομικά δεδομένα (λόγω κατηγορίας), στοιχείο, το οποίο κατέστησε εφικτή και την «ολική επαναφορά» του Παύλου Μυροφορίδη…

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top