Μπαξεβάνος: “Πρέπει να κάνω προσεκτικές επιλογές”

Ο κόουτς του Ηρακλή αναφέρθηκε στη δύσκολη και κρίσιμη περίοδο της συγκρότησης του “κυανόλευκου” ρόστερ.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπαξεβάνου στον “Fair Play 96,1”:

Αρχικά σχολίασε: «Υπάρχουν συζητήσεις για παίκτες. Αυτή η εποχή είναι δύσκολη για έμενα. Γιατί θα πρέπει να είμαι αρκετά προσεκτικός με τις επιλογές μου. Είναι ένα δύσκολο κομμάτι. Πρέπει να είσαι προσεκτικός και να κάνεις τις πιο σωστές επιλογές για να πας καλά στην επομένη χρονιά. Οι παίκτες μας περνάνε από εργομετρικές εξετάσεις αυτή την στιγμή. Μαζί με αυτούς και ο Ανδρέας Τσίπρας που υπέγραψε πρόσφατα με την ομάδα. Και από την επόμενη εβδομάδα που θα ξεκινήσουν και οι προπονήσεις».

Για τις μεταγραφές: «Δεν έχουμε συμφωνήσει ακόμα με κανέναν άλλο ποδοσφαιριστή πέρα από τον Τσίπρα. Η λογική μας είναι να προσπαθήσουμε σε κάθε θέση να έχουμε τρεις παίκτες ως στόχους . Αλλά επειδή γνωρίζουμε ότι τα οικονομικά μας είναι περιορισμένα αυτή την στιγμή, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις επιλογές μας. Υπάρχουν παιδιά τα όποια θέλουν να αγωνιστούν με την ομάδα του Ηρακλή. Θέλουμε παιδιά με ταλέντο, αλλά και με φιλοδοξίες για την ομάδα. Εμάς ο στόχος μας είναι να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. Έχουμε σαν οδηγό την περσινή χρονιά. Σημαντικό για εμάς είναι να φτιάξουμε μια καλή ομάδα. Να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Και φυσικά να παίρνουμε αποτελέσματα. Γιατί αυτό μετράει περισσότερο από όλα».

Για τα φιλικά: «Ψάχνουμε να βρούμε και ένα ακόμα φιλικό μετά από την επιστροφή μας από τα τρία πέντε πηγάδια. Από κει και πέρα έχουμε φιλικά με Ξάνθη και Μακεδονικό. Και την 1 Σεπτεμβρίου παίζουμε με τον Ολυμπιακό Βόλου».

Για την προσπάθεια εύρεσης επενδυτή: «Γίνονται διάφορες επαφές για την εύρεση επενδυτή. Θα πρέπει να έχουμε όλοι υπομονή φέτος. Γιατί η διοίκηση τρέχει για το καλό της ομάδας. Και φυσικά χρειαζόμαστε την υπομονή και την βοήθεια του κόσμου».

Για τα εισιτήρια διάρκειας: «Θέλουμε να πιστεύουμε ότι με την πάροδο του χρόνου ο κόσμος θα επιστρέψει στο γήπεδο και θα μας βοηθήσει. Θέλω να πιστεύω ότι ο κόσμος του Ηρακλή θα είναι εκεί. Ξέρουμε ότι αυτή είναι μια πολύ δύσκολη περίοδο για τον κόσμο».

Για τις ομάδες που ξεχωρίζει στην Β Εθνική: «Νομίζω ότι ομάδες όπως τα Τρίκαλα και η Κέρκυρα είναι αρκετά καλές ομάδες και κράτησαν τον κορμό τους. Επιπλέον περιμένω και την Δόξα Δράμας να κάνει κάποιες δυνατές κινήσεις. Κάθε χρονιά το πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Είναι σημαντικό ένα πολύ καλό ξεκίνημα».

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top