Οι δηλώσεις του Άγγελου Καραντασιάδη στον “Arena 89,4”:

«Η χρονιά τελείωσε ονειρικά για εμάς. Ήταν πολύ αργά για να ξεκινήσει ο προγραμματισμός και χρειάστηκε να κάνουμε έναν άθλο πραγματικά, μια ομάδα της τελευταίας στιγμής πήρε την άνοδο και φέτος είμαστε χαρούμενοι που ξεκινάμε τον προγραμματισμό μας από νωρίς.

Το πρωτάθλημα είναι πολύ διαφορετικό, υπάρχουν περισσότερες απαιτήσεις, θυμίζω πέρσι με τα παιδιά χτίσαμε μια οικογένεια, είναι σημαντικό που κρατήθηκε ο κορμός και με το προπονητικό τιμ. Είναι σημαντικό και θα παίξει και φέτος τον ρόλο του.

Αυτήν την στιγμή είναι νωρίς να μιλάμε για στόχους, δεν είναι ολοκληρωμένο το ρόστερ μας. Γνωρίζω πως ήρθε στην ομάδα ο Ανδρέας(Τσίπρας), ξέρω ότι είναι καλός ποδοσφαιριστής, δεν μιλάμε για στόχους όμως και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε.

Είναι πολύ σημαντικό, είναι το κλειδί οι καλές σχέσεις των ποδοσφαιριστών στα αποδυτήρια. Όσο γνωρίζω παλαιότερα πάντα υπήρχαν καλές σχέσεις στον Ηρακλή μεταξύ των παικτών. Πριν από κάθε αγώνα μαζευόμαστε και μιλάμε, θέλουμε να μπούμε δεμένοι στο γήπεδο, το κάνουμε πριν από όλα τα ματς και στο Καυτανζόγλειο και στα εκτός έδρας».