«Κλειδί» ο επενδυτής και στις επαφές με Βασιλειάδη…

Οι δεσμεύσεις του υφυπουργού και η έκφραση ικανοποίησης από την πλευρά των Ηρακλειδέων παραγόντων – Ανοιχτός ορίζοντας για νέα συνάντηση.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Γιώργος Βασιλειάδης εμφάνισε μια πιο καθαρή εικόνα, για όσα τους αφορούν, στους παράγοντες του Ηρακλή, κατά την δεύτερη συνάντηση των δύο πλευρών.

Πρωτίστως, για πολλοστή φορά, τους τόνισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τύχει και ο Ημίθεος των ευνοϊκών προβλέψεων της «τροπολογίας Παναχαϊκής», με το αιτιολογικό ότι θα σπεύσουν να εκμεταλλευτούν μία τέτοια εφαρμογή και άλλα σωματεία, με πρώτο την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία οφείλει άνω των 80 εκατομμυρίων ευρώ στο ελληνικό δημόσιο.

Σημείωσε ότι είναι μαζί τους στην προσπάθεια να βρεθεί λύση, ώστε να περάσει σε πλαίσιο κανονικότητας ο ποδοσφαιρικός «Γηραιός», σημειώνοντας πως θα πρέπει να θεωρούν βέβαιο ότι τα χρέη, τα οποία θα κληθεί να αναλάβει η νέα ΠΑΕ, θα αποπληρωθούν εξαιρετικά μακροπρόθεσμα, φροντίζοντας να αναλογούν σε περιορισμένο ποσό οφειλής ανά αγωνιστική σεζόν, ώστε να είναι άκρως διαχειρίσιμα από τον οποιονδήποτε ιδιοκτήτη.

Έμφαση και επιμονή στο θέμα του επενδυτή

Ο Γιώργος Βαισλειάδης επέμεινε ιδιαίτερα και εμφατικά στην προοπτική να αναδειχθεί ένας επενδυτής από την όλη προσπάθεια επανεκκίνησης, η οποία καταβάλλεται από τους ανθρώπους του Ηρακλή.

Δήλωσε, μάλιστα, πρόθυμος να συμβάλλει – στον βαθμό των δικών του δυνατοτήτων – σε αυτόν τον τομέα, επισημαίνοντας ότι είναι αποφασισμένος να τον «πριμοδοτήσει» με κρατικό χορηγικό πακέτο, ώστε να ενισχύσει τη διάθεσή του, ως προς το να καταστεί ο νέος «κυανόλευκος» μεγαλομέτοχος…

Ανοιχτή γραμμή – νέα συνάντηση

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ένα κοινό πλαίσιο δράσης, προκειμένου να συντείνουν προς την κατεύθυνση βιώσιμης διοικητικής και ιδιοκτησιακής λύσης για τη νέα ΠΑΕ, η οποία βρίσκεται υπό σύσταση και δεσμεύτηκαν ότι μεταξύ τους θα λειτουργεί «ανοιχτή γραμμή» επικοινωνίας για το όλο ζήτημα, με τον ειδικό συνεργάτη της ΓΓΑ, Αλέξη Αδαμίδη, να αναλαμβάνει ρόλο ενδιάμεσου παράγοντα.

Μάλιστα, αφέθηκε ανοικτό το ενδεχόμενο και για νέα μετάβαση των παραγόντων του Ηρακλή στην Αθήνα, για τρίτη συνάντηση με τον κυβερνητικό παράγοντα, αν και εφόσον το απαιτήσουν οι εξελίξεις γύρω από το όλο εγχείρημα.

Ήδη, πάντως, προωθείται – πέρα από τη δεδομένη δραστηριοποίηση του πολυμετοχικού μοντέλου – η υπόθεση της επενδυτικής στήριξης στα πράγματα της υπό σύσταση ΠΑΕ, προκειμένου να διασφαλιστεί η βιώσιμη λύση, η οποία εκφράζεται μέσα από τις επαφές μεταξύ των επιτελών της ομάδας και του υφυπουργού αθλητισμού.

 

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top