Στην οδό της παραμονής και ο Γιάννης Αθανασούλας

Έχει κριθεί ως αναγκαίος για το ρόστερ της νέας περιόδου και αναμένεται να συνεχίσει στα «κυανόλευκα».

Ηρακλής, Μπάσκετ

Αναφερθήκαμε στην υπόθεση της ανανέωσης συνεργασίας με τον Κώστα Κακαρούδη, για την οποία απομένουν μόνο λεπτομέρειες και η σχετική ανακοίνωση, όμως όλα δείχνουν ότι από το περσινό ρόστερ θα συνεχίσει και ο Γιάννης Αθανασούλας.

Ο 31χρονος φόργουορντ έχει κριθεί ως εξαιρετικά χρήσιμος για τον σχεδιασμό του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη και αναμένεται να παραμείνει στον Ηρακλή και την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Ο Αθηναίος άσσος είναι μία εξαιρετική περίπτωση παίκτη, με εμπειρίες και από την Α1, ενώ πρόκειται για δίμετρο «τριάρι» με πολλαπλές «δραστηριότητες» στο παιχνίδι του (παίζει και στο «4», έχει και τρίποντο και κοντινή προσπάθεια, είναι καλός αμυντικός και μπορεί να μαρκάρει, τόσο κοντό αντίπαλο, όσο και ψηλό, χάρη στον συνδυασμό ύψους και ευκινησίας).

Ωστόσο και εκείνος την περασμένη περίοδο έπεσε στη… «Ζώνη του Λυκόφωτος» στο Ιβανώφειο και αδίκησε τον εαυτό του, μη αποδίδοντας σε όλη τη διάρκεια στις πραγματικές σταθερές αγωνιστικής ποιότητας, που διαθέτει.

⃰  Να σημειωθεί ότι, όσον αφορά στο θέμα των παραμενόντων από το περσινό ρόστερ, ο Στάθης Παπαδιονυσίου κατέληξε στον Χαρίλαο Τρικούπη, λόγω του ότι δεν ήταν εντός πλάνων στον Ημίθεο, παρά το γεγονός ότι είχε «βγει προς τα έξω» πως θα είναι ένας εξ αυτών, οι οποίοι θα παραμείνουν. Αντιθέτως, στο μεταγραφικό πεδίο, υφίστανται, πράγματι, δύο απώλειες παικτών, τους οποίους ήθελαν στο Ιβανώφειο και αυτές αφορούν στις περιπτώσεις του Κωστή Γόντικα και του Πέτρου Μελισσαράτου…

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top