Η μεγάλη ώρα για τον Παύλο!

Σήμερα (11/7), η συνάντηση, που θα κρίνει την επιστροφή Μυροφορίδη στον Ηρακλή.

Η επιθυμία είναι κοινή, καθώς αυτό επιτάσσει το – προφανέστατο – συμφέρον της ομάδας. Ηρακλής και Παύλος Μυροφορίδης θέλουν να… επιστρέψουν στο «κυανόλευκο» μέλλον και, μέσω μιας νέας εποχής συνεργασίας τους, να πετύχουν τους στόχους της ομάδας.

Το προαπαιτούμενο, το οποίο έθετε ο ίδιος ο Κοζανίτης Τεχνικός Διευθυντής έχει πληρωθεί. Δηλαδή, οι ιθύνοντες του Ημίθεου έχουν καθαρότερη εικόνα σχετικά με το μπατζετ, που μπορούν να του προσφέρουν για τη συγκρότηση του νέου ρόστερ, χωρίς αυτό – σαφέστατα – να είναι υψηλό, δεδομένων των αναπότρεπτων συνθηκών.

Παράλληλα, ο ίδιος ο Παύλος Μυροφορίδης, έχοντας προχωρήσει τη δική του έρευνα αγοράς, είναι σε θέση να ενημερώσει τους παράγοντες του «Γηραιού» σχετικά με το ποιο είναι το μίνιμουμ προϋπολογισμού, που θα πρέπει να έχει στη διάθεσή του, ώστε να δημιουργήσει μια αξιόπιστη αγωνιστικά ομάδα.

Με την ελπίδα ότι το «έχω» και το «πρέπει» θα συμπέσουν, οι ιθύνοντες της ομάδας συναντώνται σήμερα, Τετάρτη 11 Ιουλίου, προσδοκώντας στο τέλος της συνάντησης να έχουν δώσει τα χέρια για τη σημαντική επιστροφή.

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top