Η «εξάδα» που θα κλείσει το γκρουπ των «παραμενόντων»

Επιχείρηση «έξι στα έξι», από εδώ και πέρα, ως προς τις εναπομείνασες επαφές για ανανεώσεις συνεργασίας.

Προκειμένου να ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία ο σχεδιασμός του Σπύρου Μπαξεβάνου, αναφορικά με την ομάδα παικτών της περασμένης περιόδου, που επιθυμεί να παραμείνουν και στο νέο ρόστερ, απομένουν έξι… «κομμάτια», τα οποία θα συμπληρώσουν το συγκεκριμένο παζλ.

Πρόκειται για τους υπόλοιπους του γκρουπ των «παραμενόντων», οι οποίοι θα κληθούν τις προσεχείς μέρες στα γραφεία της Μίκρας, με σκοπό να καταλήξουν σε συμφωνία παραμονής.

Τάι. Ο μεγαλύτερος των στόχων. Η παραμονή του θα κλείσει με τον ιδανικότερο τρόπο την πλέον κρίσιμη, όσο και δύσκολη, θέση της βασικής ενδεκάδας, αυτήν του επιτελικού μέσου, προσφέροντας τη σιγουριά της ποιότητας και του αγωνιστικού ταλέντου του. Μόνος αντίπαλος, οι δεύτερες σκέψεις, τις οποίες κάνει ο ίδιος, για εγκατάλειψη της αγωνιστικής δράσης, προσβλέποντας στο να ασχοληθεί με την προσωπική ζωή του. Αναμένεται – τελικά – να ξεπεραστούν και να προχωρήσει η υπόθεση της παραμονής του.

Καραντασιάδης. Ο περσινός αρχηγός. Χρήσιμη επιλογή και για τη Football League, καθώς οι ευκίνητοι κεντρικοί αμυντικοί δεν είναι πολυπληθείς…

Κουρέλλας. Όποτε κλήθηκε, αποδείχτηκε «σοβαρός» αριστερός μπακ, που κρατά τη θέση του. Είναι γνωστό πόσο καθυστέρησε ο περσινός Ηρακλής να εντοπίσει επιλογή δεύτερου αριστερού οπισθοφύλακα, πέραν του Κυριακίδη…

Παναγιωτούδης. Το βασικό «οκτάρι» της περασμένης περιόδου, με καλά στοιχεία σε όλους τους τομείς, τους οποίους προαπαιτεί η θέση του: ανασταλτικό, δημιουργικό και επιθετικό. Δόξας Δράμας επιτρεπούσης…

Ρεβυθόπουλος. Ποιοτικός δεξιός μπακ, με καλά ανεβάσματα, που δείχνει ικανός να σταθεί και στη Football League. Και η δική του παραμονή θα κριθεί από το αν οι Δραμινοί τηρήσουν την υπόσχεση αποδέσμευσης.

Κυριακίδης. Συμπληρώνει την «τριάδα» των… «Δραμινών». Βασικός αριστερός μπακ πέρσι, σημαντική υπόθεση η παραμονή του, σε μία θέση, για την οποία θα πρέπει να προσπαθήσεις σημαντικά, ώστε βρεις «σίγουρη» λύση.

 

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top