Β. Παπαδόπουλος: “Με σοβαρότητα και προσεκτικά βήματα”

Ο Βασίλης Παπαδόπουλος μιλά για τη συμφωνία παραμονής του και για το αύριο της ομάδας.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όσα σημείωσε ο Καβαλιώτης επιθετικός σε συνέντευξή του στο “Metropolis 95,5”:

Για το ποιο πράγμα μετράει περισσότερο για έναν παίκτη ώστε να παραμείνει στον Ηρακλή: «Ένας από τους λόγους που έμεινα εγώ είναι οι άνθρωποι που στελεχώνουν την ομάδα.Υπάρχει συμφωνία ώστε να πάρουμε τα χρήματα που μας λένε. Ο σωστός προγραμματισμός και οι άνθρωποι μαζί με το κίνητρο της μεγάλης ομάδας που είναι ο Ηρακλής με έκαναν να θέλω να παραμείνω στην ομάδα».

Την διαφορά σε όλα τα επίπεδα μεταξύ Β’ και Γ’ Εθνικής: «Είναι βασικό που οι πρόεδροι έχουν σοβαρότητα. Υπάρχει η διαφορά στα οικονομικά, στις απαιτήσεις του κόσμου και στην δυναμική του αντιπάλου».

Τον στόχο που έχει ο Ηρακλής στην κατηγορία: «Μας ενδιαφέρει να ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα,πόσες ομάδες θα ανέβουν και θα συμμετέχουν. Ζούμε σε μια χώρα που ο προγραμματισμός είναι άγνωστη λέξη. Δε μπορούμε να πούμε ότι θα πάρουμε εύκολα το πρωτάθλημα με απίστευτα σερί. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο με μοναδικό στόχο να ανεβάσουμε την ομάδα, αλλά σιγά σιγά τα βήματα με προσοχή γιατί μόνο έτσι θα επιτευχθεί ο στόχος και χωρίς αερολογίες».

Τα σχέδιο με προσεκτικά βήματα που πρέπει να γίνουν και τις συμφωνίες που πρέπει να επιτευχθούν: «Τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από παλιά. Άλλα έλεγαν και άλλα έκαναν. Παλιά ήταν ένα μπάχαλο, χρεοκοπούσαν την ομάδα, άλλα έλεγα και άλλα έκαναν. Οι παίκτες δεν πληρώνονταν. Πλέον υπάρχει διοίκηση νοικοκυρεμένη που ότι υπόσχεται το κάνει ακόμα και χωρίς μεγαλομέτοχο. Υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν την πραγματικότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Την βάση που υπάρχει ώστε να επιτευχθεί η άνοδος όπως πέρυσι: «Οι παίκτες έχουν εμπειρία και παραστάσει. Υπάρχουν καλοί οιωνοί με προπονητή και αξιόλογους ανθρώπους. Χρειάζεται σταθερότητα και υπομονή».

Το αν θα είναι έτοιμος ο Ηρακλής όταν θα επιστρέψει στη Φούτμπολ Λιγκ: «Αυτή την στιγμή που μιλάμε είναι. Τώρα αν μελλοντικά έρθουν άνθρωποι χωρίς λογική δεν ξέρω. Όμως με τα τωρινά δεδομένα όλα δείχνουν πως θα έχουμε καλά αποτελέσματα».

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top