Β. Παπαδόπουλος: «Με τιμά η πρόταση του Ηρακλή»

Θετικός για τη συνέχιση της «κυανόλευκης» θητείας του ο Καβαλιώτης επιθετικός.

Ο Βασίλης Παπαδόπουλος υπήρξε ένας από τους βασικούς και πολύτιμους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή στη χρονιά της Γ΄ Εθνικής, προσφέροντας πολλά και, μάλιστα, από μία νέα για εκείνον θέση.

Αυτό, καθώς, αντί αυτής του σέντερ φορ, που είναι η κλασική του, κάλυψε εκείνη του πλάγιου μεσοεπιθετικού, με σημαντική επιτυχία, όντας εξαιρετικά χρήσιμος στον τομέα της προετοιμασίας φάσεων για γκολ, με μνημειώδη την άψογη συνεργασία του με τον Χρήστο Ρόβα.

Βεβαίως, ο Σπύρος Μπαξεβάνος ήταν ευνόητο να τον «προκρίνει» για συμμετοχή και στο ρόστερ της Football League, με τους διοικούντες της ομάδας να του έχουν ήδη καταθέσει πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας.

Ο ίδιος ο Καβαλιώτης επιθετικός, σε συνέντευξή του στο “Metropolis 95,5”, δεν έκρυψε τη θετική αντιμετώπισή του ως προς το ενδεχόμενο να συνεχίσει στον Ημίθεο, σημειώνοντας:

«Η πρόταση, που δέχτηκα από την ομάδα είναι εξαιρετικά τιμητική για το πρόσωπό μου. Γνωρίζω τα δεδομένα που υπάρχουν, αλλά και τα ιδιαίτερα δεδομένα της κατηγορίας. Συζητάμε με την διοίκηση και αντιμετωπίζω θετικά την προοπτική να συνεχίσω στον Ηρακλή. Όλα όσα γίνονται σε αυτήν την ομάδα και η επιτυχία της περσινής προσπάθειας αποτελούν σημαντικά στοιχεία για την παραμονή μου. Το ότι δεν έχει βρεθεί κάποια λύση στον οικονομικό τομέα είναι σίγουρα ένα πρόβλημα, αλλά πιστεύω ότι ο Ηρακλής μπορεί να τα καταφέρει», υπογράμμισε ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά ότι βρίσκεται πολύ κοντά στο να ανάψει «πράσινο» για την υπογραφή συμβολαίου με τον Ημίθεο.

 

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top