Γιαννίτσης: “Θα δώσουμε τα πάντα για να πρωταγωνιστήσουμε”

O πανύψηλος αμυντικός των “κυανόλευκων” μίλησε για την παραμονή του στον Ηρακλή και για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο Μιχάλης Γιαννίτσης. Ο Έλληνας αμυντικός αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να συνεχίσει στην ομάδα του Ηρακλή αλλά και στο άριστο κλίμα που υπήρχε στα αποδυτήρια των “κυανόλευκων”.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επόμενη σεζόν στον Ηρακλή στην Football league: «Έμεινα γιατί αναγνωρίζουμε όλοι την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα. Θα δώσουμε τα πάντα για να πρωταγωνιστήσουμε».

Τον «κορμό» της περσινής ομάδας: «Ο κορμός πρέπει να παραμείνει, γιατί η χημεία των παιχτών είναι ιδανική».

Το κλίμα στην ομάδα τις τελευταίες σεζόν: «Ίσως ήταν τα καλύτερα αποδυτήρια που έχω υπάρξει. Όλοι ήταν προσγειωμένοι».

Την ανανέωση συμβολαίου του: «Έγινε σε σύντομο χρονικό διάστημα, το θέλαμε και οι δύο πλευρές και βρέθηκε γρήγορα η χρυσή τομή».

Τις προσδοκίες του κόσμου: «Ακόμα και σε ένα ακόμα ξεκίνημα ο κόσμος πρέπει να μας στηρίξει. Ο στόχος είναι πάντα για το καλύτερο».

Τον Ρόβα και την παραμονή του στην ομάδα: «Είναι καλός παίχτης και καλό παιδί. Τα 31 γκολ που έβαλε τα λένε όλα. Θα είναι επιτυχία για την ομάδα αν τον διατηρήσει στην ομάδα».

Το δέσιμο που έχει με τους συμπαίκτες του: «Με βάση όλα όσα δει, το θετικό κλίμα, η διοικητική ηρεμία και η οργάνωση είναι βασικά στοιχεία»

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top