Προσέγγιση συμφωνίας με τους πρώτους «τρεις»

Χρήστος Ρόβας, Μηνάς Πτηνόπουλος και Μιχάλης Γιαννίτσης, αποτέλεσαν το πρώτο γκρουπ διαπραγματεύσεων, ενώ έπεται μακρά συνέχεια…

Όπως είχε ανακοινώσει και επισήμως η «κυανόλευκη» διοίκηση, η διαδικασία διαπραγματεύσεων με τους παίκτες, οι οποίοι έχουν κριθεί ότι πρέπει να συνεχίσουν στην ομάδα, κινητοποιείται.

Η έναρξη των σχετικών επαφών έφερε στον δεύτερο όροφο του κτηρίου της Μίκρας τρεις από αυτήν την κατηγορία των ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα τους Χρήστο Ρόβα, Μηνά Πτηνόπουλο και Μιχάλη Γιαννίτση.

Πρόκειται για μία τριάδα της βασικής ενδεκάδας της ομάδας της περιόδου, που έκλεισε και μάλιστα για τον αρχισκόρερ όλων των ελληνικών κατηγοριών για φέτος (Ρόβας), τον παίκτη – αποκάλυψη, με βάση την αγωνιστική ποιότητα, την οποία ανέδειξε (Πτηνόπουλος) και τον εκ των πλέον εμπείρων του ρόστερ, με πολλές παραστάσεις επαγγελματικών κατηγοριών, ακόμη και επιπέδου Super League (Γιαννίτσης).

Δεν είναι τυχαίο ότι οι επαφές άρχισαν με τα συγκεκριμένα παιδιά, καθώς είναι επόμενο να δέχονται «ενοχλήσεις» από άλλες ομάδες, ακόμη και της πιο πάνω κατηγορίας.

Το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών ήταν θετικό, οι διοικούντες επισημοποίησαν τη διάθεση όλων στον Ηρακλή για την παραμονή των «τριών», με την άλλη πλευρά να επιβεβαιώνει και την αντίστοιχη δική της επιθυμία.

Πραγματοποιήθηκε μια πρώτη συζήτηση στην προοπτική οικονομικής συμφωνίας, με τους διοικούντες να επισημαίνουν ότι θα είναι σε θέση να προχωρήσουν περαιτέρω τη συζήτηση στο αμέσως προσεχές διάστημα, όταν θα έχουν ξεκαθαρίσει τα της χρηματοδότησης της νέας ΠΑΕ και όταν θα υπάρχουν χρήματα, προκειμένου να «πέσουν» οι υπογραφές.

Οι επαφές ανά γκρουπ συνεχίζονται και θα τραβήξουν, καθώς θα πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση, μέχρι να ολοκληρωθεί ο κύκλος. Εν συνεχεία, αναμένεται να προκύψουν και οι κλήσεις για υπογραφές συμβολαίων, όταν θα έχουν διευθετηθεί όλα τα σημαντικά ζητήματα, που απασχολούν τον ποδοσφαιρικό Ημίθεο σε αυτήν τη φάση.

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top