Τα δεδομένα για τους “παραμένοντες” του “κυανόλευκου” ρόστερ

Τα ονόματα αυτών, που έχουν προκριθεί για παραμονή από τον Σπύρο Μπαξεβάνο, προκειμένου να αποτελέσουν το κορμό της ομάδας στη Football League.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον άρθρο του συναδέλφου Γιάννη Τσερβίνη στην εφημερίδα “Metrosport”, που αφορά στους παίκτες του ρόστερ της Γ΄ Εθνικής, οι οποίοι έχουν κριθεί ως “παραμένοντες” από την τεχνική ηγεσία.

Το παραθέτουμε αυτολεξεί:

“Ως απαραίτητη θεωρούν τη διατήρηση του βασικού «κορμού» αλλά και κάποιων ακόμη ποδοσφαιριστών που είχαν ενεργό ρόλο στη φετινή πορεία οι άνθρωποι του τεχνικού επιτελείου.

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος έχει καταστήσει σαφές ότι θέλει να μείνουν οι περισσότεροι από το φετινό ρόστερ, καθώς και ικανότητες διαθέτουν αλλά και μία ομοιογένεια που μπορεί να γίνει ακόμη μεγαλύτερη έχοντας έναν χρόνο επιπλέον στα… πόδια τους. Όπως αποδείχθηκε άλλωστε περίτρανα στο Πρωτάθλημα αλλά και στα πλέι οφ οι περισσότεροι εξ αυτών μπορούν άνετα να αγωνιστούν στη Football League. Συνθέτοντας μία πολύ καλή ομάδα που θα… ποτιστεί με 4-5 ποιοτικές μεταγραφικές προσθήκες για να δημιουργηθεί έτσι ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο.

Ποιοι είναι όμως αυτοί που έχουν… προκριθεί όσον αφορά την παραμονή τους-εφόσον βεβαίως το θέλουν και οι ίδιοι- και την επόμενη αγωνιστική περίοδο; Η «Μ» κάνει ένα «σκάναρισμα»  του έμψυχου δυναμικού και των παικτών στους πάνω στους οποίους θέλουν να «πατήσουν» για τη νέα σεζόν.

Τερματοφύλακες

«Ακούνητο» θέλουν να διατηρήσουν στον Ηρακλή το βασικό δίδυμο τερματοφυλάκων και στη Football League. Βοσνιάδης και Αμπάρης αποτελούν τις βασικές επιλογές, καθώς διαθέτουν προσόντα, ικανότητες και άφθονη εμπειρία. Ο δεύτερος μάλιστα έχει και τον ρόλο του «δασκάλου» εντός αποδυτηρίων μιας και στα 35 του έχει πολλές παραστάσεις και γνωρίζει το DNA του Ημίθεου.

Αμυντικοί

Αν είναι δυνατόν «ατόφια» θέλει ο 47χρονος τεχνικός να παραμείνει η αμυντική τετράδα των κυανόλευκων και τη νέα χρονιά. Οπερ σημαίνει δηλαδή Ρεβυθόπουλος στα δεξιά και Κυριακίδης στα αριστερά της άμυνας, με τους Καραντασιάδη και Γιαννίτση στο κέντρο αυτής. Πρέπει ωστόσο να σημειωθεί ότι οι δύο πρώτοι αγωνίστηκαν ως δανεικοί από τη Δόξα Δράμας και εάν οι «μαυραετοί» τους θέλουν στο ρόστερ τους, τότε στη Μίκρα πρέπει να αναζητήσουν τους αντικαταστάτες τους. Οσον αφορά τους Κουρέλλα και Καστριτσέα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν θα γίνει πρόταση για να παραμείνουν, αν και οι περισσότερες πιθανότητες συγκλίνουν προς κάτι τέτοιο.

Μέσοι

Μία πολύ καλή και χρήσιμη τετράδα για την λειτουργία-επιθετική και αμυντική- της μεσαίας γραμμής  αποτελούν οι Παναγιωτούδης, Τάι, Καζναφέρης και Κωστούλας. Απαντες βρίσκονται σημειωμένοι στο μπλοκάκι του 47χρονου τεχνικού και στους… υπό παραμονή, καθώς διαθέτουν τα στοιχεία που θέλει ο προπονητής της ομάδας. Για τον πρώτο πάντως ισχύει ό,τι και για τους Ρεβυθόπουλο και Κυριακίδη, κοινώς δεν είναι στο χέρι των κυανόλευκων αν θα μείνει και την επόμενη περίοδο. 

Επιθετικοί

Στη συγκεκριμένη κατηγορία βρίσκονται οι Ρόβας-πρώτος σκόρερ της κατηγορίας φέτος-Μεντί (που γι αυτό ακριβώς τον λόγο υποβλήθηκε τόσο νωρίς σε χειρουργική επέμβαση), Πτηνόπουλος (μία εκ των αποκαλύψεων της φετινής χρονιάς), Παπαδόπουλος (με μεγάλη βοήθεια και στη δημιουργία παιχνιδιού) και Αμαραντίδης που έδειξε στους αγώνες που χρησιμοποιήθηκε ότι μπορεί να προσφέρει πολλά μελλοντικά”.

Πηγή: Metrosport

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top