Σύσκεψη οργανωτικών αποφάσεων

Εκκαθάριση, νέα ΠΑΕ, διαρκείας, διαδικασίες σύστασης πολυμετοχικής ομάδας, όλα στο τραπέζι της σύσκεψης στη Μίκρα

Οι εξελίξεις κινούνται σε πιο γοργούς ρυθμούς το τελευταίο χρονικό διάστημα στο ποδόσφαιρο του Ηρακλή. Κι έτσι πρέπει να συμβεί, καθώς προαπαιτείται η ολοκλήρωση των διαδικασιών σύστασης της νέας ΠΑΕ, προκειμένου να δημιουργηθεί και η νέα ομάδα, η οποία θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Football League.

Σήμερα, Τρίτη 5/6, οι διοικούντες θα πραγματοποιήσουν σημαντική και ευρεία σύσκεψη στα γραφεία της Μίκρας, με θεματολογία, που θα αφορά στα πάντα της επικαιρότητας, η οποία έχει να κάνει με την προώθηση  της επόμενης μέρας του «Γηραιού»:

Εκκίνηση της εκκαθάρισης – Σύσταση της νέας ΠΑΕ. Οι ιθύνοντες του Ηρακλή έχουν προχωρήσει στις απαιτούμενες ενέργειες, ο ειδικός εκκαθαριστής έχει οριστεί και είναι έτοιμοι να συζητήσουν και να ανακοινώσουν την επίσημη έναρξη της εκκαθάρισης. Αυτομάτως θα μπουν και στη συζήτηση για παράλληλη σύσταση της νέας ΠΑΕ.

Αποφάσεις και ανακοίνωση για τα διαρκείας. Η απόφαση για τη δημιουργία μιας πηγής εσόδων από την άμεση κυκλοφορία των διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, είναι ειλημμένη. Σήμερα θα προκύψουν οι λεπτομέρειες (τιμές, τρόπος προεγγραφής και διάθεσης), καθώς και η σχετική ανακοίνωση.

Πορεία σύστασης πολυμετοχικής ομάδας. Εδώ και σημαντικό χρονικό διάστημα, οι διοικούντες έχουν σπεύσει σε διαδικασία επαφών με τους Ηρακλειδείς επιχειρηματίες, οι οποίοι στήριξαν χρηματοδοτώντας την προσπάθεια της Γ΄ Εθνικής, προκειμένου να τους πείσουν να μετάσχουν και στο πολυμετοχικό ιδιοκτησιακό σχήμα της νέας ΠΑΕ, συμβάλλοντας – εκ νέου – από κοινού, αλλά ως μεγαλομέτοχοι, πλέον. Παράλληλα, θα συζητηθεί και η προοπτική και η εξέλιξη των κινήσεων προσέγγισης λοιπών παραγόντων του επιχειρηματικού χώρου, οι οποίοι θα μπορούσαν να πλαισιώσουν και με τη δική τους παρουσία το πολυμετοχικό σχήμα.

Λοιπά οργανωτικά θέματα και αγωνιστικός σχεδιασμός. Τέλος, αναμένεται να τεθούν επί τάπητος όλα τα υπόλοιπα οργανωτικά και οικονομικά θέματα, που επείγουν, ενώ θα επιχειρηθεί και η προσέγγιση του τομέα του αγωνιστικού σχεδιασμού, όσο – βεβαίως – είναι εφικτό στην παρούσα φάση, κατά την οποία δεν έχει ρυθμιστεί η οικονομική και διοικητική βάση του νέου εγχειρήματος.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top