Όλος ο «κορμός» θέλει Ηρακλή

Θελκτικός ο νέος ποδοσφαιρικός Ημίθεος και η προοπτική, που προσφέρει, για τους ποδοσφαιριστές.

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος εξέφρασε και κοινολόγησε στη διοίκηση τα «θέλω» του, σχετικά με τον βασικό «κορμό» παικτών της ομάδας, που πέτυχε την άνοδο, τον οποίο θέλει να «μεταφέρει» στο ρόστερ εκείνης, η οποία θα αγωνιστεί τη νέα περίοδο στη Football League.

Το από εδώ και πέρα ζητούμενο θα είχε να κάνει με το αν και η «άλλη πλευρά» εκφράζει το ίδιο «θέλω» με την πλευρά του προπονητή και της ομάδας. Και σε αυτό το θέμα η απάντηση είναι απολύτως καταφατική. Άπαντες, μηδενός εξαιρουμένου, επιθυμούν να συνεχίσουν στον Ηρακλή.

Πρόκειται για τους ποδοσφαιριστές της βασικής ενδεκάδας, συν 4-5 επιπλέον, οι οποίοι έχουν ήδη πει το «ναι» και προσμένουν την κλήση από τη διοίκηση προκειμένου να υπογράψουν – επαγγελματική, πλέον – συμφωνία με τη νέα ΠΑΕ Ηρακλής.

Πρόκειται, σαφέστατα, για ένα ακόμη επίτευγμα των ανθρώπων, οι οποίοι «έτρεξαν» τη φετινή προσπάθεια, καθώς, παρά τις τεράστιες δυσχέρειες ενός απαιτητικού, αλλά μη επαγγελματικού πρωταθλήματος, κατόρθωσαν να εμφανίσουν έναν σοβαρό και αξιόπιστο οικονομικά Ηρακλή, δημιουργώντας την αίσθηση ότι, από εδώ και πέρα, ακόμη και σε επίπεδο αυξημένων οικονομικών υποχρεώσεων, όπως αυτό, που συνεπάγεται η συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Football League, η κατάσταση της οικονομικής διαχείρισης θα παραμείνει προς την ίδια θετική και «τακτοποιημένη» κατεύθυνση.

Όταν επί του προηγουμένου καθεστώτος της «λαίλαπας Παπαθανασάκη» η ομάδα έφτανε στο σημείο να «εκλιπαρεί» ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν είχαν… μοίρα στον ήλιο του ελληνικού ποδοσφαίρου και εκείνοι αρνούνταν να περάσουν, έστω και για να συζητήσουν από τη Μίκρα, ο Ηρακλής του σήμερα, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, μόλις λίγους μήνες μετά το πέρασμα του… «τυφώνα», είναι και πάλι θελκτικός και αντιπροσωπεύει μία υγιή επαγγελματική προοπτική για τους εργαζόμενους του ποδοσφαιρικού χώρου.

Κι αυτό, οπωσδήποτε, συγκαταλέγεται στις τεράστιες επιτυχίες της «επανεκκίνησης» και των ανθρώπων που την έχουν αναλάβει…

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top