Τουτζιάρης: “Από κόσκινο ο κάθε υποψήφιος για την ΠΑΕ”

Ο αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής διοίκησης τοποθετήθηκε για την προοπτική της νέας ΠΑΕ Ηρακλής.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Φάνης Τουτζιάρης μίλησε στον “Fair Play 96,1”:

Ο κ. Τουτζιάρης τόνισε αρχικά: «Δεν έγινε κάτι περισσότερο από μία ανακοίνωση και μία ενημέρωση προς τον κόσμο. Το θετικό είναι ότι στα τέλη Μαΐου ο Ηρακλής δε χρωστάει ούτε ένα ευρώ. Τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά άνοιξε ο δρόμος για να μπει το νερό στο αυλάκι και να προχωρήσουμε στην εκκαθάριση και στη σύσταση της νέας ΠΑΕ. Ο Ηρακλής σαν όνομα και μόνο είναι ελκυστικός και πιστεύω ότι η υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος».

Για τις προτάσεις των οργανωμένων: «Οι προτάσεις των οργανωμένων δεν είναι μακριά από τις προθέσεις που έχει αυτή η διοίκηση. Ξεκινάμε με στήριξη από την ίδια την οικογένεια του Ηρακλή, προκειμένου να ξεκινήσει η προσπάθεια να γίνει η ανώνυμη εταιρία, να γραφτούν μέτοχοι, να φτάσουμε σε ένα επίπεδο άλφα και αν θελήσει κάποιος να ασχοληθεί, να πρωταγωνιστήσει ο Ηρακλής από φέτος».

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον από επενδυτή: «Το να υπάρχει κάποιος επενδυτής είναι στο χέρι του επενδυτή. Η Μίκρα είναι το σπίτι του Ηρακλή, όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να έρθει εκεί. Μπορεί κάποιος να θέλει να γίνει ηγέτης ή βοηθός αυτής της ομάδας ή να συμμετέχει όπως όλοι οι άλλοι με ένα ποσοστό. Δε νομίζω, πάντως, ο Ηρακλής να είναι απαθής σε περίπτωση που ενδιαφερθεί κάποιος μεγάλος. Και φυσικά θα περάσει από… κόσκινο, θα τον ελέγξει και η Πολιτεία. Αν ο Ηρακλής ξεκινήσει το μετοχικό κεφάλαιο και ιδρύσει εταιρία, μέχρι τέλος Ιουνίου θα έχουμε εξελίξεις γρήγορες και πιστεύω ότι ο Ηρακλής θα κατέβει στη Β’ Εθνική με τις ίδιες βλέψεις που είχε στη Γ’ Εθνική».

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top