Ιωακειμίδης: “Ξεκινάμε την εκκαθάριση”

Ο υπεύθυνος οικονομικών της διοίκησης ανέφερε πως όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι πληρωμένο από τις 30 του μηνός και ανέλυσε τα οικονομικά δεδομένα της επόμενης μέρας

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο άνθρωπος που διαχειρίζεται το οικονομικά του ποδοσφαιρικού τμήματος, Κώστας Ιωκειμίδης, ανέλυσε τα οικονομικά δεδομένα του τμήματος και ανέλυσε τις κινήσεις που πρόκειται να ακολουθήσουν οι “κυανόλευκοι” για να στήσουν την νέα ΠΑΕ.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Αρχικά να πω τρία ευχαριστώ στον Γυμναστικό Σύλλογο στα παιδιά της Αυτόνομης Θύρας αλλά και στον απλό κόσμο του Ηρακλή και το τελευταίο ευχαριστώ να το πω στους ανώνυμους Ηρακλιδείς που στήριξαν την ομάδα.”

“Σε ότι αφορά, το οικονομικό κομμάτι που διαχειρίστηκα θα ήθελα να σας πω με περηφάνια ότι το προσωπικό της ομάδας και οι ποδοσφαιριστές είναι πληρωμένοι από τις 30 του μήνα. Αυτά τα λεφτά δεν τα βρήκαμε στο δρόμο αλλά είναι τα δικά σας λεφτά.”

“Πριν πάμε στην επόμενη μέρα πρέπει να κάνουμε δύο σημαντικά βήματα για να είμαστε σωστοί απέναντι στο νόμο. Το πρώτο βήμα είναι η εκκαθάριση την οποία την δουλεύουμε εδώ και ένα μήνα μαζί με τους δικηγόρους μας και τους λογιστές μας. Η εκκαθάριση θα ξεκινήσει επίσημα από την επόμενη εβδομάδα και ξεκινώντας την εκκαθάριση θα είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα. Που θα είναι η σύσταση της νέα ΠΑΕ που πρέπει να δημιουργήσει ο Ηρακλής μας για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Football League.”

“Για να δημιουργηθεί η νέα ΠΑΕ θα χρειαστεί σύμφωνα με το νόμο ένα μετοχικό κεφάλαιο το 305.000 το οποίο σαν οικογένεια του Ηρακλή θα πρέπει να τρέξουμε  το καλύψουμε από τώρα. Δέκα μέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος θα πρέπει να έχουμε ολοκληρώσει όλες τις διαδικασίες και να έχουμε παρουσιάσει ποιοι είναι οι μέτοχοι μας. Ένα μέρος των 305.000 μπορεί να καλυφθεί και πάλι από τον κόσμο του Ηρακλή”

“Αν όμως βρεθεί κάποιος να πάρει την ομάδα και να αναλάβει τα έξοδα. Εμείς θα τον βοηθήσουμε όσο και αν μας χρειάζεται. Αλλά προς το παρόν δεν έχει ενδιαφερθεί κανένας, όποιος ενδιαφέρεται εμείς είμαστε στην Μίκρα και τον περιμένουμε.”

“Να ξέρετε πως αν του χρόνου βρισκόμαστε εμείς εδώ πέρα θα είναι και πάλι οι πάντες πληρωμένοι.”

 

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top