Παπαϊωάννου: “Βγάζουμε DNA Ηρακλή…”

Ο Ειδικός Σύμβουλος της “κυανόλευκης” διοίκησης τοποθετήθηκε για τα όσα προέκυψαν από την αναμέτρηση της Λευκάδας.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά, οι τοποθετήσεις του Λάκη Παπαϊωάννου στον “Arena 89,4”:

Για τη φιλοξενία της Λευκάδας στον Ηρακλή: «Το έχω ζήσει το 2004 στην Πορτογαλία, όταν είχαμε πάρει το κύπελλο στον τελικό και γυρίζοαμε όλοι από το ξενοδοχείο στο γήπεδο και μου ένας εκεί «κοιτάξτε, αν ήμασταν τώρα στην Ελλάδα, θαμας έβριζαν». Αυτό το είδα και στη Λευκάδα και αισθάνθηκα υποχρέωση να κάνω κάποιες δηλώσεις, γιατί έδειξαν πολιτισμό. Το πιο σημαντικό ήταν μετά το τέλος του παιχνιδιού, που μας έδιναν συγχαρητήρια. Ήταν μια γεμάτη κερκίδα, γιορτή για την πόλη της Λευκάδας με τους φιλάθλους και των δύο ομάδων. Όταν έβαλε το γκολ ο Ηρακλής, οι μισοί και πλέον πανηγύριζαν. Είναι ένα μήνυμα: τα παιχνίδια κάποια στιγμή πρέπει να παίζονται μέσα στο γήπεδο και στην κερκίδα οι φίλαθλοι να το απολαμβάνουν».

Για το ότι η αστυνομία δεν ήθελε να δώσει εξ’ αρχής εισιτήρια: «Ο Υπουργός, ο κ. Βασιλειάδης, ήταν αρνητικός γιατί είχαν γίνει πολύ μεγάλα επεισόδια. Ο Ταξιάρχος ήταν πολύ ευχαριστημένος: μου έκανε τρομερή εντύπωση. Το ευχαριστήθηκε και ο κόσμος και καλέσαμε τη διοίκηση να τους φιλοξενήσουμε και εμείς έτσι. Ήταν η πρώτη φορά που πήγα στη Λευκάδα και ένιωσα συγκίνηση. Μου έκανε εντύπωση που πολλοί θυμούνταν τον Ηρακλή και υπήρχε μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπό μου. Ήταν πολύ ζεστοί, φιλόξενοι… Αξίζει και ο Δήμος να είναι πιο κοντά. Ας μην ξεχνούν ότι παίζουν με πρωταθλητές και κάθε αντίπαλος αξίζει τον σεβασμό. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για να έχουμε χαμηλά την μπάλα».

Για το ματς με τον Βόλο και την παρουσία του κ. Μπέου: «Ο Ηρακλής έκανε ένα δύσκολο παιχνίδι μ’ ένα δύσκολο ταξίδι. Θέλει καλή διαχείριση και ο κόσμος πρέπει να παραβρεθεί σύσσωμος. Να δώσουμε συγχαρητήρια στους φίλους του Ηρακλή, που ήταν στη Λευκάδα. Θέλω να δω κόσμο στο Καυτανζόγλειο. Να γίνει ένα παιχνίδι-γιορτή. Όσον αφορά στον κ. Μπέο, θα του κάνουμε την καλύτερη φιλοξενία. Οποιοσδήποτε θα έρχεται στο Καυτανζόγλειο, θα του κάνουμε την καλύτερη φιλοξενία. Να παίξουμε γερά και να κερδίσουμε. Η φιλοξενία να είναι καλή και να αρμόζει στον Ηρακλή. Θα έχει τον ανάλογο σεβασμό η φιλοξενία της ομάδας του Βόλου, όπου και αυτές του Τηλυκράτη και του Παραλιμνίου. Ο Ηρακλής αρχίζει να κάνει… dna Ηρακλή».

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top