Ο καπετάνιος της Λευκάδας, που… «προσηλυτίζει» στην ιδέα του Ηρακλή! (vid)

Με ανυπομονησία αναμένει την αποστολή και τους φίλους του Ηρακλή ο καπετάν Κώστας Κτενάς, ο οποίος κρατά με φανατισμό το «κυανόλευκο» προπύργιο στο νησί του Ιονίου…

Ένας από τους πιο φανατικούς Ηρακλειδείς βρίσκεται εκτός Θεσσαλονίκης και δεν κατάγεται καν από τη Θεσσαλονίκη. Είναι Λευκαδίτης, είναι καπετάνιος και είναι ο Κώστας Κτενάς, γνωστός για την «τρέλα» του για τον Ημίθεο και για την προσπάθειά του να… «προσηλυτίζει» ντόπιους και τουρίστες στο νησί με την ιδέα του Ηρακλή.

Πρόκειται για τον καπετάνιο του «Makedonia Palace», σκάφος το οποίο πραγματοποιεί κρουαζιέρες στα γύρω από τη Λευκάδα τουριστικά μέρη, φτάνοντας μέχρι την Ιθάκη και την Κεφαλονιά.

Ο Καπετάν Κώστας, έχει πάντοτε ανηρτημένα στη γέφυρα του πλοίου του σε περίοπτη θέση τα λάβαρα του «γαλάζιου» Συλλόγου και καθημερινά, κατά τη διάρκεια των θαλάσσιων διαδρομών του, μιλά για τον Ηρακλή από μικροφώνου στους επιβάτες του και προσφέρει δώρα και αναμνηστικά σε όποιον Ηρακλειδέα τύχει να βρίσκεται στο «Makedonia Palace».

«Τους περιμένω με λαχτάρα, αλλά να είναι για… τελευταία φορά…»

Ο Καπετάν Κώστας μίλησε πρόσφατα στην εκπομπή «Ώρα για Μπλε» του «Libero 107,4», καθώς το «κυανόλευκο» στοιχείο θα βρεθεί την Κυριακή στο νησί του, στο πλαίσιο της αναμέτρησης με τον Τηλυκράτη:

«Είναι γνωστό το πάθος που έχω για την ομάδα. Είμαι φανατικός και αμετανόητος Ηρακλειδέας και αυτό θέλω να το διατρανώνω. Δεν το κρύβω. Είμαι Λευκαδίτης, αλλά Ηρακλή με έκανε ο μέγιστος και ανεπανάληπτος Βάσια μας, ο Βασίλης Χατζηπαναγής…

Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που αυτό το σαββατοκύριακο στη Λευκάδα θα είναι η αποστολή του Ηρακλή και περιμένω με ανυπομονησία την ομάδα να έρθει στο νησί και στο ξενοδοχείο. Όπως περιμένω με πολλή χαρά και τον κόσμο του Ηρακλή, που θα εκδράμει την Κυριακή για να βρεθεί στο γήπεδο.

Το μόνο, που εύχομαι, είναι να έρθει εδώ ο Ηρακλής για τελευταία φορά. Η ομάδα μας ανήκει στη μεγάλη κατηγορία και είναι φτιαγμένη για να πρωταγωνιστεί στο ανώτατο επίπεδο. Ας βρεθεί γρήγορα στη θέση που της ανήκει κι ας μην έχω ξανά την ευκαιρία να τους υποδεχθώ στη Λευκάδα…», ήταν οι ατάκες του Καπετάν Κώστα.

Ακολουθεί ένα χαρακτηριστικό video, το οποίο είχε τραβήξει παλαιότερα ο καλός συνάδελφος, Γιώργος Μαντζιούκης, για τη BlueArena, σε ρεπορτάζ που έκανε επάνω στο πλοίο του «κυανόλευκου» καπετάνιου, καταγράφοντάς τον «επί τω έργω» του… προσηλυτισμού στην ιδέα του Ηρακλή. Απολαύστε τον Καπετάν Κώστα:

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top