Το Iraklis TV μεταδίδει τον αγώνα της Λευκάδας!

Η συνδρομητική διαδικτυακή τηλεόραση του Γ.Σ. Ηρακλής θα μεταδόσει απευθείας την “κυανόλευκη” πρεμιέρα των μπαράζ.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η σχετική ανακοίνωση του Iraklis TV έχει ως εξής:

“Η πρώτη μάχη του ΗΡΑΚΛΗ στη φάση των πλέι οφ ανόδου στη Football League ξεκινάει την Κυριακή (29/4, 17.00) στη Λευκάδα. Το IRAKLIS TV θα βρίσκεται εκεί και θα μεταδώσει ζωντανά την πρώτη μάχη απέναντι στον Τηλυκράτη.

Οι τρόποι παρακολούθησης του αγώνα και της αγοράς των κωδικών πρόσβασης είναι γνωστοί. Είτε μέσω του ηλεκτρονικού εισιτηρίου που εμφανίζεται στην οθόνη του υπολογιστή σας μπαίνοντας στο www.iraklis.club και επιλέγοντας την κατηγορία IRAKLISTV είτε μέσω της μπουτίκ.

Όλοι όσοι θα αγοράσετε εισιτήρια καλό θα ήταν να το πραγματοποιήσετε αρκετή ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα. Ελέγξτε τα email σας για την ορθότητα του κωδικού που σας έχει αποσταλεί, σε ορισμένες περιπτώσεις η αυτοματοποιημένη απάντηση μπορεί να βρίσκεται στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία. Εκεί μπορεί να γίνει η αναζήτηση των κωδικών που θα σας έχουν αποσταλεί.

Αυτοί είναι οι δύο τρόποι αγοράς εισιτηρίων. Μην το αφήνετε για την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή διότι το team του IRAKLIS TV θα βρίσκεται στη Λευκάδα. Σε περίπτωση προβλημάτων επικοινωνείτε είτε μέσω Facebook (IRAKLIS TV) είτε μέσω email: iraklistv10@gmail.com”.

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top