Πασχαλινή “μελέτη” για τον Σπύρο Μπαξεβάνο

Μέρες γιορτινής ανάπαυλας και οικογενειακού κλίματος, αλλά ο κόουτς του Ηρακλή συνεχίζει εντατικά την «κατασκοπεία».

Ως είθισται, οι πασχαλινές μέρες και γενικά οι «χρονιάρες» γιορτινές μέρες, αφορούν σε κλίμα οικογενειακό και σε διάθεση διακοπών και ανάπαυλας από κάθε μέριμνα και εργασία.

Κάτι αντίστοιχο δεν ισχύει και για τον Σπύρο Μπαξεβάνο και δεν είναι δυνατόν να ισχύσει, καθώς ο τεχνικός του Ηρακλή έχει μπροστά του την προετοιμασία για μία καθοριστικότατη σειρά αγώνων, αυτήν των play off, που θα κρίνουν το ποιες ομάδες θα εξασφαλίσουν τα δύο εισιτήρια της ανόδου στη Football League.

Ο τεχνικός των «κυανολεύκων», μάλιστα, εκμεταλλεύεται την ηρεμία των πασχαλινών ημερών και την απουσία της καθημερινής προπονησιακής δραστηριότητας, προκειμένου να αφιερωθεί στην εντατική μελέτη των τριών αντιπάλων, τους οποίους η δική του ομάδα καλείται να αντιμετωπίσει και να υπερφαλαγγίσει στο κυνήγι της ανόδου.

ΝΠΣ Βόλος, Τηλυκράτης Λευκάδας και Απόλλων Παραλιμνίου αποτελούν το αντικείμενο της επισταμένης μελέτης του 47χρονου προπονητή, ο οποίος επιχειρεί, μέσα από την παρακολούθηση της αγωνιστικής δράσης των τριών σε βίντεο αγώνων τους, να γνωρίσει σε απόλυτο βαθμό τους αντιπάλους, που καλείται να διαχειριστεί.

Παράλληλα, έχει διαμορφώσει και μία παράλληλη εικόνα για τους «τρεις» από τις πληροφορίες, τις οποίες του έχουν μεταφέρει οι τεχνικοί συνεργάτες του, αλλά έχει συλλέξει και ο ίδιος και βρίσκεται στη φάση εξαγωγής οριστικών συμπερασμάτων για τον κάθε αντίπαλο ξεχωριστά, ώστε να περάσει και στην φάση κατάστρωσης ολοκληρωμένων πλάνων αντιμετώπισης.

Θα τους παρουσιάσει στους ποδοσφαιριστές

Ο στόχος του προπονητή είναι να παρουσιάσει τους τρεις αντιπάλους των μπαράζ στους ποδοσφαιριστές του στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα, υπογραμμίζοντας τις δυνατότητες, τις αδυναμίες και τα ιδιαίτερα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του καθενός ξεχωριστά.

Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές θα αναλώσουν χρόνο σε… «βιντεοπαρουσίαση» των ομάδων που έχουν να αντιμετωπίσουν και ο κόουτς επιθυμεί να είναι πανέτοιμος, μετά την ανάπαυλα του Πάσχα, να ακτινογραφήσει Βόλο, Τηλυκράτη και Απόλλωνα, παρουσιάζοντάς τους στους ποδοσφαιριστές του.

 

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top