«Ηθική υποχρέωση να τεθούμε κόντρα σε αυτούς που έβλαψαν τον Ηρακλή»

Για τις κινήσεις των «κυανόλευκων» κατά του Αστέρα Τρίπολης και του Λεβαδειακού αναφορικά με την υπόθεση Koriopolis, μίλησε ο αναπληρωτής πρόεδρος του Γ.Σ. Ηρακλή, Φώτης Θέος.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Aναλυτικά όλα όσα είπε:

Ο κ. Θέος τόνισε χαρακτηριστικά: «Μας πρότειναν διάφορα πράγματα, όσον αφορά εκείνη την υπόθεση που μας πλήγωσε ανεπανόρθωτα το 2011. Ο Ερασιτέχνης, που κατείχε το 10% της ΠΑΕ, έχει κάθε έννομο συμφέρον να διεκδικήσει αυτά που του αναλογούν. Έχουμε, λοιπόν, και για ηθικούς λόγους την υποχρέωση να κινηθούμε νομικά, προκειμένου να πάρουμε έστω την ευχαρίστηση ότι προσπαθήσαμε. Εμείς θα εξετάσουμε όλες τις περιπτώσεις. Καταλαβαίνετε ότι έχουμε να εμπλακούμε και πάλι με τη δικαιοσύνη, αλλά δεν μπορούμε να μένουμε πάντα σε μία στάση άμυνας, πρέπει να τεθούμε κόντρα σε αυτούς που έβλαψαν τον Ηρακλή».

Για τον Γ.Σ. Ηρακλής: «Η καθημερινότητα είναι πολύ δύσκολη, αλλά θέλουμε να πιστεύουμε ότι σταδιακά θα αρχίσουμε να ξεπερνάμε κάποιο από τα πολλά εμπόδια που έχουμε μπροστά μας. Υπάρχει μία συνεργασία με τους πολιτειακούς φορείς, καθώς το πρόβλημα του Ηρακλή είναι πάρα πολύ μεγάλο. Είμαστε υποχρεωμένοι να παλεύουμε με τον κάθε διαφορετικό Υπουργό και υπηρεσία, προκειμένου να μειώνουμε τα πολλά προβλήματα που μας ταλανίζουν».

Για την μπουτίκ: «Η μπουτίκ πάει καλά, οι δράσεις που κάνουμε πηγαίνουν καλά, αλλά επαναλαμβάνω ότι τα σημαντικά θέματα είναι άλλα. Ασχολούμαστε καθημερινά με τη ΔΕΗ, το νερό, το ΑΦΜ που είναι μπλοκαρισμένο».

ΠΗΓΗ: FAIR PLAY FM 96,1

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top