Μητιντζής για Καυτανζόγλειο: “Είναι καινούργιο το χόρτο και δε θέλουμε να διαλυθεί”

Για το θέμα της χρήσης του Καυτανζογλείου, αλλά και το αίτημα του Καμπανιακού να το χρησιμοποιήσει ως έδρα στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, μίλησε ο πρόεδρος της επιτροπής σταδίου, Απόστολος Μητιντζής.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Aναλυτίκα:

Για την άρνηση στον Καμπανιακό για χρησιμοποίηση του Καυτανζογλείου για το Καμπανιακός – Ηρακλής: «Είναι καινούριο το χόρτο και δε θέλουμε να το αφήσουμε και περιμέναμε αυτή την περίοδο για να γίνει η συντήρηση. Ο τάπητας είναι καλής ποιότητας και δε θέλουμε να τον αφήσουμε να διαλυθεί».

 Για την πορεία του αιτήματος του ΠΑΟΚ για χρήση του Καυτανζογλείου: «Ακόμα είναι σε μία στασιμότητα, δεν υπάρχει κάποια καινούρια επικοινωνία. Έχουμε καταρχάς συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για την ερχόμενη σεζόν και για τις άλλες δύο. Βέβαια, αυτό μπορεί να αλλάξει, δεν υπάρχει κάποια δέσμευση. Μετά από τη συνάντηση με τον κ. Γκαγκάτση, δεν έχει γίνει κάποια επιπλέον συνάντηση».

Για τη δικαστική απόφαση για τους Χορτατζήδες: «Σαφώς είναι σε θετική κατεύθυνση, υπάρχει μία προστασία στην ακίνητη περιουσία, που δίνει τη δυνατότητα στον Ηρακλή να σχεδιάσει την επόμενη μέρα. Βέβαια, τα προβλήματα είναι πολλά και πρέπει να βρεθεί λύση».

Πηγή: Fair Play 96,1

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top