Τρέχει να καλύψει το χαμένο έδαφος

Την αποχή σχεδόν ενός μηνός από αγώνες σπεύδει να καλύψει στη Μίκρα ο Κώστας Καζναφέρης, ώστε να είναι ετοιμοπόλεμος για τη Χαλάστρα.

Ο Κώστας Καζναφέρης προέρχεται από μία καριέρα παραστάσεων υψηλού επιπέδου από ομάδες της Super League (ΠΑΣ Γιάννινα, Άρης, Πλατανιάς, Εργοτέλης) και Football League, όμως το διάστημα το οποίο απαιτήθηκε, προκειμένου να απελευθερωθεί από την προηγούμενη συνεργασία του (Παναιγιάλειος) και να βρεθεί μία πρόταση, η οποία θα τον δελεάσει και θα του προσφέρει την προοπτική που επιθυμούσε, όπως αυτή του Ηρακλή, τον έχει αφήσει κάπως πίσω.

Ουσιαστικά, ο 31χρονος μέσος έχει μείνει χωρίς ομάδα και συμμετοχή σε επίσημη αγωνιστική δράση για διάστημα ενός μηνός περίπου, με συνέπεια, μέσα από το πρόγραμμα των προπονήσεων στη Μίκρα να εντατικοποιεί την προσπάθεια για κάλυψη του χαμένου εδάφους.

Πέραν, βεβαίως, της παράλληλης διαδικασίας για προσαρμογή στα δεδομένα της νέας ομάδας του και των απαιτήσεων της τεχνικής ηγεσίας. Από σήμερα, Τρίτη 27/2, ο πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής «μπαίνει» στο ρυθμό των ομαδικών προπονήσεων και προσδοκάται ότι μέχρι την Κυριακή – καλώς εχόντων των πραγμάτων – θα είναι έτοιμος να προσφέρει στον αγώνα με τον Καμπανιακό στη Χαλάστρα.

Εξάλλου, για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή, αυτής της εμπειρίας, το συγκεκριμένο διάστημα δεν είναι σημαντικό, όσον αφορά στην απόπειρα κάλυψής του μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις και τους αγώνες.

Προλαβαίνει να συμμετάσχει, σε τυπικό επίπεδο

Όπως συνέβη και με την περίπτωση του Μιχάλη Γιαννίτση και ο Κώστας Καζναφέρης θα έπρεπε να περιμένει για χρονικό διάστημα ενός μηνός από την τελευταία επίσημη αγωνιστική συμμετοχή του στην προηγούμενη ομάδα του, πριν ντεμπουτάρει με τον Ημίθεο. Ο λόγος, ακριβώς ο ίδιος, καθώς προέρχεται από επαγγελματική κατηγορία και επέλεξε να συνεχίσει σε ερασιτεχνική, όπως θεωρείται το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Η τελευταία επίσημη συμμετοχή του στον Παναιγιάλειο σημειώθηκε στην εκπνοή του Ιανουαρίου και, κατά συνέπεια, προλαβαίνει – έστω και σε οριακό επίπεδο – να είναι διαθέσιμος στον αγώνα με τον Καμπανιακό στη Χαλάστρα, την Κυριακή 4 Μαρτίου, καλύπτοντας τις τυπικές απαιτήσεις του σχετικού κανονισμού.

 

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top