Ορφανός: «Κρατάμε τη νίκη» – Προύσαλης: «Ευθυνόμαστε…»

Ο κόουτς του Ηρακλή «κράτησε» τη νίκη και επεσήμανε στις δυσκολίες όλων των αγώνων στη Volley League, ενώ ο πασαδόρος των «κυανολεύκων» έκανε λόγο για κακή εμφάνιση, με ευθύνη των ίδιων των παικτών…

Βόλει, Ηρακλής

Ο Γιάννης Ορφανός φάνηκε ιδιαίτερα ορθολογιστής, τοποθετούμενος για την αγχωτική νίκη επί της Νίκης Αιγινίου, ετσιάζοντας στο υψηλό κίνητρο των αντιπάλων.

Αναλυτικά, σημείωσε:

«Κάθε αγώνας είναι δύσκολος και ιδιαίτερος. Κάθε ομάδα που αγωνίζεται απέναντι μας έχει στόχους. Πολλές ομάδες φοβούνται να μη φτάσουν στα play out οπότε καταλαβαίνουμε ότι έρχονται και παίζουν για την σωτηρία τους. Αυτό είναι ένα πολύ δυνατό κίνητρο. Το δικό μας κίνητρο είναι να μπούμε στην τετράδα. Αυτό έχουμε θέσει όλοι ως σκοπό. Σήμερα δεν ήταν καλή η εμφάνιση αλλά κρατάω τη νίκη και συνεχίζουμε».

Από την πλευρά του, ο πολύπειρος πασαδόρος του Ημίθεου, Κώστας Προύσαλης, εστίασε στην κακή εμφάνιση που πραγματοποίησε η ομάδα του, αναλαμβάνοντας την ευθύνη εκ μέρους των συμπαικτών του, υπογραμμίζοντας ότι η ομάδα δεν είχε μία καλή προπονησιακά εβδομάδα.

Χαρακτηριστικά, δήλωσε:  

«Είναι μια σημαντική νίκη. Κρατάμε τη Μίκρα απόρθητη. Γνωρίζαμε ότι θα ήταν δύσκολο το σημερινό παιχνίδι, γιατί εμείς ως ομάδα δεν ήμασταν καλά όλη την εβδομάδα. Δεν κάναμε καλές προπονήσεις και παίρνουμε την ευθύνη εμείς οι παίκτες. Θα κάτσουμε με τους προπονητές μας και θα δούμε τα λάθη μας, να τα διορθώσουμε ώστε να αποδώσουμε όσο καλύτερα μπορούμε μέχρι το τέλος».

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Οι εποχές της δυσφήμισης χωρίς αποδείξεις, πέρασαν ανεπιστρεπτί!”

Βόλει

Back to Top