Σκαρλατίδης: «Προσοχή στον αγώνα με τη Νίκη»

Ο βασικός πασαδόρος του Ηρακλή στην αντίστοιχη αναμέτρηση του πρώτου γύρου, μιλά για την αποψινή μάχη και τους στόχους της ομάδας…

Βόλει, Ηρακλής

Ο Γιάννης Σκαρλατίδης έμελε να είναι ο βασικός πασαδόρος του Ηρακλή στον νικηφόρο αγώνα του πρώτου γύρου στο Αιγίνιο, καθώς ο Κώστας Προύσαλης ήταν τραυματίας.

Ο «κυανόλευκος» παίκτης μίλησε στην εκπομπή «Ώρα για Μπλε» του «Libero 107,4», τόσο για την αποψινή μάχη της ομάδας του με τη Νίκη Αιγινίου, όσο και για τους στόχους σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Όσα είπε ο Γιάννης Σκαρλατίδης:

Δύσκολα στον Α΄ γύρο, προσοχή απόψε…

“Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι στον πρώτο γύρο, όμως ήμασταν πολύ καλοί, παρά τις απουσίες και τα προβλήματα που προέκυψαν και φτάσαμε στη νίκη. Έχουμε καλή ψυχολογία, πάμε καλά σε πρωτάθλημα και κύπελλο και προχωράμε. Θέλει προσοχή το παιχνίδι με την Νίκη Αιγινίου. Η ομάδα ενισχύθηκε, αυτή τη στιγμή είναι πλήρης και ευχαριστιόμαστε πλέον και τις προπονήσεις, καθώς το επίπεδο έχει ανέβει και προπονούμαστε καλά. Χρειαζόμαστε την ίδια στήριξη από τον κόσμο μέχρι το τέλος της περιόδου».

Το… «θέμα» με τα εκτός έδρας…

«Στα εκτός έδρας, όντως, έχουμε… θέμα. Ίσως μας λείπει ο ρυθμός και ο παλμός που μας δίνει ο κόσμος. Δεν έχω κάποια λογική εξήγηση, ίσως επίσης να είναι και η κούραση από τα ταξίδια, ίσως κάτι άλλο. Σίγουρα υπάρχει τεράστια διαφορά στην απόδοσή μας όταν παίζουμε στη Μίκρα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και το αποτέλεσμα θα έρθει και στον εντός έδρας αγώνα με τη Νίκη Αιγινίου, που έχουμε μπροστά μας».

Τετράδα και Final 4…

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος με όσα ζω φέτος στον Ηρακλή. Είμαι μέλος μιας τεράστιας ομάδας. Θέλουμε να προκριθούμε στο Final 4 κυπέλλου και να είμαστε τετράδα στο πρωτάθλημα και μπορούμε, πιστεύω, να πετύχουμε και τους δύο στόχους. Χρειάζεται σωστή διαχείριση και μπορούμε σε όλα τα ματς, από εδώ και πέρα, να παίρνουμε αυτό που θέλουμε».

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Οι εποχές της δυσφήμισης χωρίς αποδείξεις, πέρασαν ανεπιστρεπτί!”

Βόλει

Back to Top