Προύσαλης: «Ο φετινός Ηρακλής έχει υψηλούς στόχους»

Ο πασαδόρος του Ηρακλή Κώστας Προύσαλης μίλησε για την πιθανή πρόκριση της ομάδας στο Final 4 του κυπέλλου Ελλάδος, την στήριξη του κόσμου και την δυναμική της έδρας των «κυανολεύκων», που φέτος παίζει το πιο σημαντικό ρόλο στη μέχρι τώρα πορεία τους.

Βόλει, Ηρακλής

Aναλυτικά όσα είπε στον “Arena Fm”:

 Για το παιχνίδι με την ΧΑΝΘ: «Ο θεσμός του Κυπέλλου είναι ένας θεσμός που κρύβει εκπλήξεις. Εμείς το ξέραμε και γνωρίζοντας και αποτελέσματα άλλων ομάδων στο Κύπελλο με ομάδες της Α2, μπήκαμε σοβαρά στο παιχνίδι, προσπαθήσαμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας, έτσι ώστε να μην δώσουμε κανένα δικαίωμα στα παιδιά της ΧΑΝΘ, τα οποία έκαναν πολύ καλή προσπάθεια να διεκδικήσουν κάτι από το παιχνίδι. Μπήκαμε σοβαροί και δείξαμε ότι είμαστε πολύ καλύτεροι από τα παιδιά και σαν ομάδα και σαν οντότητες και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».

Για την στήριξη του κόσμου: «Καταρχήν ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και χθες. Ο κόσμος του Ηρακλή έχει δείξει ότι την φετινή πορεία την στηρίζει. Τον θέλουμε κοντά μας ,γιατί μαζί μπορούμε να καταφέρουμε αρκετά πράγματα φέτος».

Για την είσοδο στην τετράδα του πρωταθλήματος και την προσθήκη του Σμαραγδή: «Ο στόχος μας είναι να καταφέρουμε σ’ αυτά τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε έτσι ώστε να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας. Με την ενίσχυση του Νίκου και με τον κόσμο,με το γεγονός ότι καμιά ομάδα δεν μας έχει νικήσει στην έδρα μας και εύχομαι να μην μας νικήσει! Θα παλέψουμε για να μπούμε στην τετράδα. Είναι πολύ νωρίς ακόμα να συζητάμε για τα play-off. Έχουμε τέσσερα παιχνίδια-φωτιά το επόμενο διάστημα».

Για το ότι ο Ολυμπιακός θέλει να τερματίσει αήττητος το πρωτάθλημα όπως έκανε ο Ηρακλής πριν μερικά χρόνια: «Όταν παίζουμε στην έδρα μας ,το έχω δηλώσει και θα το δηλώνω συνέχεια. Όσο η Μίκρα είναι γεμάτη και εμείς πιάνουμε τα στάνταρ που μπορούμε να πιάσουμε, τότε δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο”. Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, αλλά με γεμάτη Μίκρα, δεν θα έχει εύκολο απόγευμα».

Για τα νέα παιδιά που κερδίζουν χρόνο συμμετοχής: «Αυτός ήταν ο στόχος αυτής της ομάδας. Οι «έμπειροι» αθλητές να μπορέσουμε να μεταδώσουμε τις φιλοδοξίες μας και τις εμπειρίες μας και σε ποια ομάδα παίζουμε, έτσι ώστε τα νέα παιδιά να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα στο μέλλον».

Για την πιθανή είναι η πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου: «Όταν παίζεις στον Ηρακλή οι στόχοι σου είναι πάντα υψηλοί. Υπάρχει ακόμα ένα εμπόδιο για να πάμε στο Final 4. Η φετινή χημεία του κόσμου με τους παίκτες και την διοίκηση είναι πολύ καλή. Παίζουμε στην έδρα μας, οπότε θεωρώ πως με μία καλή εμφάνιση ισάξια του αγώνα πρωταθλήματος που δώσαμε με τον Φοίνικα την Σύρο, θα προκριθούμε».

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Οι εποχές της δυσφήμισης χωρίς αποδείξεις, πέρασαν ανεπιστρεπτί!”

Βόλει

Back to Top