Αϊδινίου: “Να στηρίξουμε όλοι αυτή την μεγάλη προσπάθεια”

Ο παλαίμαχος του Ηρακλή, Κώστας Αϊδινίου, μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί τώρα στην ομάδα. Έκανε έκκληση σε όσους αγαπάνε τον Ηρακλή να επιστρέψουν και να στηρίξουν την ομάδα…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Για τη συμμετοχή των βετεράνων: Δυστυχώς έπρεπε να φτάσει η ομάδα στον πάτο για να χρησιμοποιηθούν οι βετεράνοι. Το έχω πει πολλές φορές πως στο εξωτερικό γίνεται αυτό σε μεγάλες ομάδες, η βοήθεια των παλιών ποδοσφαιριστών είναι μεγάλη, κάτι που δε συμβαίνει στην Ελλάδα. Τώρα ήρθε η ώρα που μπορούν να βοηθήσουν στην ανασυγκρότηση της ομάδας.

Για το τι συμβαίνει τώρα στον Ηρακλή: Αυτή την εποχή χρειάζεται η προσπάθεια των παιδιών για να ανέβουν και κατηγορία. Πρώτα πρώτα θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους βετεράνους. Έπειτα στα παιδιά, στους τωρινούς ποδοσφαιριστές, που προσπαθούν να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν, παρ’ όλο που ήταν χωρίς προετοιμασία, χωρίς προπόνηση, χωρίς τίποτα. Χρειάζονται χειροκρότημα κάθε εβδομάδα. Είναι γεγονός, πως παίζουν πολύ καλά.

Για την απαραίτητη συμμετοχή του κόσμου: Προχθές στη γιορτή μας ήρθαν κάποιοι ποδοσφαιριστές. Ήρθε και ο Πασχάλης Τερζής ο οποίος είναι «Ηρακλειδέας»… από πάντα, και πάντα είναι κοντά στην ομάδα. Το θέμα είναι ότι πρέπει να βρούμε ένα τρόπο να φέρουμε κοντά μας και άλλους τέτοιους ανθρώπους. Γιατί έχουμε μεγάλες οικογένειες φιλάθλων του Ηρακλή. Θέλει δουλειά και προσπάθεια. Είναι απαραίτητη η συμμετοχή τους. Δεν είναι μόνο η οικονομική βοήθεια. Πιο σημαντική είναι η στήριξη. Πρέπει να γίνουμε πάλι οικογένεια. Να βρούμε 10-20 ανθρώπους που είναι αγαπητοί. Στην γιορτή των βετεράνων ήρθαν άνθρωποι που κλαίγανε παλιά για τον Ηρακλή και είχαν απομακρυνθεί γιατί πικράθηκαν. Ο κόσμος θέλει νίκες. Θέλει να ανεβούμε. Χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά και προσπάθεια.

Για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας: Είναι εξαιρετική η ομάδα, αγωνιστικά πάνε πάρα πολύ καλά. Βλέπω τα παιδιά πόσο προσπαθούν, πόσο τρέχουν. Κάνουν λάθη και προσπαθούν να τα διορθώσουν αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ειδικά για μια ομάδα που δημιουργήθηκε τρεις μέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Γι αυτούς φαίνεται πως είναι τιμή. Ο Ηρακλής είναι Ηρακλής όπου και αν παίζει.

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top