Ανακοίνωση διάψευσης Ηρακλή για αθέτηση συμφωνίας

Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού «Γηραιού» διαψεύδει τον Ατέρμονα…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Τις προηγούμενες μέρες το Σωματείο Ατέρμων κατηγόρησε τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού Ηρακλή για αθέτηση συμφωνίας, που είχε να κάνει με φιλικό με ομάδα της Ρουμανίας.

Ο επίσημος Ημίθεος, με ανακοίνωσή του διαψεύδει τη συγκεκριμένη κατηγορία ζητώντας από την άλλη πλευρά να αποδείξει την ύπαρξη της υποτιθέμενης συμφωνίας.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Με έκπληξη διαβάσαμε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προερχόμενη από τον Ατέρμονα, που λειτουργεί ακαδημίες ποδοσφαίρου, ότι δήθεν τον εξέθεσε ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής απέναντι σε διεθνείς του ποδοσφαιρικές συμφωνίες. Ο υπογράφων Πρόεδρος και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου δηλώνουν ότι αγνοούν παντελώς ένα τέτοιο σενάριο. Ωστόσο επειδή από την ανάρτηση από πλευράς του Ατέρμονα αφήνονται υπονοούμενα περί αθέτηση συμφωνίας για προγραμματισμένη φιλική συνάντηση παρακαλούμε αλλά και προτρέπουμε τον Πρόεδρο του Ατέρμονα να ενημερώσει δημοσίως με ποιο μέλος του Συμβουλίου του Ηρακλή έκανε την συμφωνία αυτή. Επειδή σοβαρά ποδοσφαιρικά γεγονότα φιλικά ή επίσημα πραγματοποιούνται με ανταλλαγή επίσημων εγγράφων εκατέρωθεν, το Διοικητικό Συμβούλιο δηλώνει ότι έχει πλήρη άγνοια για ύπαρξη αυτών. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας και σεβόμενο πλήρως και τον Σύλλογο του Ηρακλή αλλά και τον Σύλλογο του Ατέρμονα».

 

Σχετικά Άρθρα

“Παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι!”

Ποδόσφαιρο

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top